Emilia Mușală- e încă în stare de șoc după ce vila ei dintr-un cartier exclusivist și bine păzit din Pipera a fost spartă de tâlhari. Se pare că artista a intrat în vizorul infractorilor de ceva vreme- iar indivizii i-ar fi urmărit fiecare pas până să dea atacul.

După ce au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere din casa sopranei și au pus cap la cap fiecare detaliu, anchetatorii au reușit să identifice 4 bărbați.


În urma unei descinderi, în locuintele lor au fost găsite bijuterii cu diamante, ceasuri extrem de scumpe și câteva mii de lei, pe seme că ar putea fi vorba despre bunurile artistei. Suspecții nu sunt unii străini de probleme cu legea- sunt recidiviști, iar în trecut au mai fost condamnați pentru astfel de tâlhării. La lovitura dată acasă la artistă se pare că ar fi fost ajutați chiar de cineva din anturajul ei.

Citeste si: Din ce cauză a murit, de fapt, Maria Macsim Nicoară. Sora acesteia face acuzații grave la adresa familiei

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Sunt cateva ceasuri de firme foarte cunoscute, dar sunt inscriptionate cu initialele mele, au fost in jur de 11 ceasuri. Unul din ele foarte usor de recunoscut ca nu exista. e un prototip lansat in austria primit cadou", spuen Emilia Muşală.

Soprana a fost chemată la politie

Soprana a fost chemată la politie ca să îşi identifice bunurile furate!

Deși hoții au fost prinși, Emilia Mușală nu poate dormi liniștită încă și asta pentru că în urmă cu doar două nopți, tâlharii i-au călcat din nou pragul și au plecat cu 6.000

de lei și mai multe carduri bancare. Acum polițiștii încearcă să afle dacă cei care au dat o a doua lovitură sunt aceiasi cu cei prinși sau dacă cei din urmă sunt încă liberi.

Citeste si: Doliu în lumea actorilor. Un celebru artist a pierdut lupta cu viața

Emilia Mușală este actriță de cabaret, cântăreață și compozitoare- și este extrem de indrăgită de public. Artista nu știe să aibă dușmani, iar incidentul a traumatizat-o.

"Mă incearca o frustrare, o neputinta, e parca as fi violată! Mi-au rascolit prin lenjeria intimă. Au dat si cearsafurile la o parte, au cautat si sub saltele!", spune Emilia Muşală


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si