Nu poartă măşti, iar astfel pot lua sau pot răspândi temutul virus. Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au închis alte două pieţe din capitale pentru că nu respectau ordinele militare.

Ca o luptă de supravieţuire pare goana după cumpărături în faţa unei pieţe din Constanţa. Lumea strânsă cu duiumul aşteaptă la rând să pună mâna pe orice. Printre muşterii unde virusul se poate răspândi în voie, un bărbat se avânt cu mâinile goale şi cu faţa neacoperită.

Citeste si: Premierul Orban, un nou anunț privind exporturile de grâu și porumb

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Dacă vorbim despre cei vârstnici, cu toţii se plâng că trebuie să stea vreme îndelungată la cozi ce nu se mai termină, astfel că intervalul stabilit de autorităţi pentru ei nu le ajunge să facă piaţa. În Obor, din pricina aglomeraţiei mari, oamenii aşteaptă şi câte o oră până să ajungă la tarabele cu verdeţuri sau la galantarele cu carne.

Citeste si: Bilanţul covid-19 în Marea Britanie creşte

În toată nebunia, marcajele care îndeamnă lumea să păstreze distanţarea socială, sunt doar de formă.

Mai rău e în Piaţa Crângaşi, acolo unde oameni de toate vârstele se înghesuie nestingheriţi în zona raioanelor de carne şi nu e nimeni să-i supravegheze sau să le atragă atenţia.

Scenele se repeta şi în Piaţa Veteranilor. Protecția Consumatorilor a dat amenzi după un control fulger.

Citeste si: Imagini halucinante la Iași! Sute de oameni stau la coadă să intre în piață, în plină pandemie de coronavirus

Piața Rahova s-a redeschis între timp, iar forfota e stăpână din nou.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si