Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-În prag de sărbători, în trafic și în magazine e adevărat coșmar

Până la magia sărbătorilor trebuie să trecem de un coșmar în trafic şi în magazine! Marile orașe sunt tot mai aglomerate de goana după cumpărături.

Iulian Ciurea,

În magazine pot apărea cozi din cauza aglomeraţiei, iar accesul clienților poate fi restricționat, așa că în orele de vârf timpul de așteptare e măsurat în zeci de minute.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Intrările în București au fost pur și simplu luate cu asalt de maşini!
„Am făcut o oră din capătul Mogoșoaiei până aici. Enorm! Sperăm să se termine pasajul !”, spun oamenii.
Această șoferiță vorbește de o distanță de cel mult 10 kilometri. Ca să înțelegeți proporțiile dezastrului din trafic, facem un experiment simplu.

Coșmar în trafic și magazine după ce a început goana după cumpărături

Cei 110 kilometri ai autostrăzii Pitești-București îi parcurgem în 50 de minute.
Dar tot parcurgem suta de kilometri mai rapid decât cei 10 kilometri de la marginea Bucureștiului.
„Foarte greu, e aglomerat, se merge greu!
Pe unde ne ducem, peste tot e blocat!
Foarte greu, foarte greu!”, spun șoferii.

În București sunt înmatriculate aproape un milion şi jumătate de autovehicule, dar alte sute de mii tranzitează zilnic orașul.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

„Foarte aglomerat. Mai simplu cu bicicleta, mai rapid de o mie de ori!”, spune un biciclist.
O explicație a haosului din trafic o găsim și în parcările marilor magazine și centre comerciale, unde cu greu mai vedem un loc liber.

„Cozi pot apărea și în magazine, dar și pe bulevarde, după cum vedem aici. Așadar, avem nevoie de răbadare, dar nu trebuie să uităm nici de normele de protecție sanitară”, relatează reporterul Kanal D.

În magazine pot apărea cozi din cauza aglomeraţiei, iar accesul clienților poate fi restricționat, așa că în orele de vârf timpul de așteptare e măsurat în zeci de minute.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI