Un incendiu uriaș a izbucnit în această dimineață la o pensiune cunoscută din județul Prahova, unde erau cazați peste 20 de turiști. 4 persoane au fost găsite până acum decedate printre care și un copil de 11 ani- surse spun că ar fi vorba chiar de fiul patronului. Alți 5 oameni sunt încă dispăruți. Martorii spun că invitații de la petrecerea privată s-ar fi certat și ar fi existat amenințări cu focul.

Vă avertizăm, urmează informații și detalii cu un puternic impact emoțional!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Incendiu la celebra cabană din județul Prahova

Cu puțin timp înainte de ora 6 și jumătate dimineața, s-a dat alarma. Pensiunea Ferma Dacilor ardea în totalitate. În interior erau zeci de turiști care veniseră să-și petreacă sărbătorile în tihnă. Nimic nu le-a prevestit că urma să aibă loc o tragedie.

Imediat, a fost activat planul roșu de intervenție la nivel de județ. La fața locului au ajuns 10 autospeciale de stingere și 12 echipaje de prim ajutor și transport victime multiple. Surse spun că toți cei cazați la parter s-au autoevacuat. 8 persoane în schimb, printre care și doi copii, au fost date inițial dispărute. Ei ar fi stat în mansardă și nu ar fi apucat să iasă la timp din flăcări.

În jurul orei 9, când flăcările s-au domolit, pompierii au reușit să extragă primele victime- un adult și un copil găsiți carbonizați. La ora 10 și 20 de minute, a mai fost găsit un adult și el decedat.

"Și copil ar fi vorba și despre un copil? Da, unul dintre băieții patronului care culmea, sportiv la Galați, venise din cantonament acasă că a zis că se lovise la picior și nu poate merge în cantonament", a spus un martor.

"S-au certat cu soțiile, unul dintre ei s-a certat cu nevasta, a amenințat că o incendiază", a spus un martor.

Alte persoane au fost rănite și au primit îngrijiri medicale.

"La acest moment avem 3 persoane transportate la spital, o mamă cu un copil care sunt în stare bună cu leziuni minore și un pompier tot în stare bună cu leziuni minore la un picior", a declarat Raed Arafat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Intervenția la care au luat parte 60 de pompieri a fost una extrem de dificilă, toată construcția fiind din lemn.

Pensiunea Ferma Dacilor s-a deschis în 2013 și la scurt timp a devenit o destinație populară de weekend mai ales pentru bucureșteni. Acolo se organizau des evenimente și existau mai multe zone de agrement, întinse pe 40 de hectare. În 2019, erau în plină extindere, iar patronul povestea cum a început afacerea de familie.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili exact cauzele focului. Pensiunea nu avea autorizație ISU de securitate la incendiu.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Detalii șocante despre tragedia din Prahova: un bărbat și-a amenințat soția că o incendiază


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si