Încă de la primele apariții, Cristina Țopescu a strălucit pe micile ecrane. Cu o voce caldă și o frumusețe rară, cea care până atunci trăise în umbra tatălui- celebrul comentator sportiv Cristian Țopescu- a cucerit rapid inimile telespectatorilor, iar în timp a devenit una dintre cele mai îndrăgite crainice. De altfel, prietena ei din tinerețe- Flora Năstase- spune că așa o să o vadă mereu pe Cristina: ravisantă.

Mai presus de a fi un jurnalist de excepție- un jurnalist sincer- Cristina Țopescu a fost om. De-a lungul vieții le-a schimbat multora destinul și a avut o vorbă bună pentru fiecare dintre colegii cu care a lucrat.

Citeste si: VIDEO| Suferința tăcută a Cristinei Țopescu. Doctorul Cristian Andrei: Când ai depresie, nu consideri că meriți să fii ajutat”

Suferea și plângea de fiecare dată când prezenta o dramă, cu toate că nu-i știa pe cei din povești. Și se bucura când un suflet nevoiaș avea parte de împliniri.

Însă nu totul a fost lapte și miere în viața ei. În spatele succesului- dramele s-au ținut lanț. Înainte de ’89, regretata jurnalistă aflase că mama ei- stabilită în Germania după divorț- ar fi suspectă de cancer.

A vrut să-i fie aproape și a încercat să fugă din țară, doar că a fost prinsă și arestată.

Iubită de toți, dar singură. Mesajul lui Ștefan Bănică

N-a avut noroc nici în dragoste. Felul în care s-a consumat marea ei iubire- cu Ștefan Bănică Jr.- a marcat-o profund.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

De altfel, artisul a transmis astăzi un mesaj trist: „A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase si intense perioade din viata mea. Drum lin printre ingeri! Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu.” - a scris acesta.

De departe- însă- cel mai mare regret al Cristinei că nu a putut să aibă copii. De fiecare dată spunea cu tristețe în glas că și-ar fi dorit enorm să fie mamă. Visa cum și-ar fi crescut copiii, cum i-ar fi învățat să fie oameni, așa cum ea a învățat de la tatăl ei. Din păcate, nu a fost să fie. Și asta din pricina unei probleme medicale, despre care vorbea cu greu.

La televizor strălucea. Nefardată era ea, femeia care dădea bani străinilor. Femeia care oprea mașina în mijlocul şoselei ca să dea de mâncare câinilor vagabonzi de pe străzi. Surdă la orice comentariu răutăcios.

Și lupta cu nesaț pentru dreptate. Se încărca sufletește cu toate suferințele și mereu spunea că nu se va lăsa bătută până când țara ei și a noastră nu va fi pe un făgaș normal.

Citeste si: Ea este mama jurnalistei TV. Cristina Țopescu a petrecut în urmă cu an, Crăciunul alături de ea, în Germania

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Moartea tatălui i-a provocat încă un șoc Cristinei. De mai bine de un an și jumătate- de când el a pierit- ceva parcă o apăsa pe suflet. Apropiații cred că era măcinată de o depresie și tocmai de aceea era singuratică.

CATINCA ROMAN: Cristina a fost întotdeauna o persoană discretă și decentă, poate prea sensibilă pentru vremurile în care. E un șoc pentru toată lumea și poate ar trebui să fie o lecție într-un fel în sensul că suntem atât de prinși în cotidian nostru și poate am uitat ce înseamnă cu adevărat noțiunea de prieten.

Cristina Țopescu are doi frați vitregi din a doua căsnicie a tatălui său. Unul studiază la Viena, celălalt e în România. Probabil că el se va ocupa de funeralii.

Mama regretatei jurnaliste trăiește în Germania. Iar Cristina Țopescu va rămâne vie în tezaurul acestei țări.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si