„Este tânără, carismatică și foarte talentată. Facem astăzi cunoștință cu Julie August, una dintre cele mai în vogă artiste din generația nouă. Julie este pasionată de chitară și pian, însă, este la fel de talentată și la compus, iar astăzi se află în platoul Știrilor Kanal D”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Julie August, o voce puternică din noua generație

Simona Pătruleasa: Bună ziua și bine ai venit la noi!

Julie August: Bună ziua, bine v-am găsit!

Simona Pătruleasa: Spune-mi, te rog, de unde acest nume de scenă?

Citește și: VIDEO- Dan Cruceru, un tată de nota 10. A avut parte de o vacanță de vis alături de familia sa minunată

Julie August: Toată lumea mă întreabă asta. Numele meu real este Iuliana și când era mică mă strigau Julie, mă alintau așa, iar August vine de la luna în care m-am născut, luna august.

Simona Pătruleasa: Vorbește-ne puțin despre piesa ta „Ego”. Care este povestea ei, are legătură cu viața ta, te regăsești în această piesă?

Julie August: Piesa „Ego” este, cum îi spune și numele, despre orgolii și despre momentele în care suntem poate prea încăpățânați sau avem prea mult ego să fim vulnerabili și bineînțeles că mă regăsesc în

ea pentru că eu am compus-o, cu ajutorul Biancăi Dragomir și a lui Emanuel Masson și, clar, este o descărcare emoțională pe care am conturat-o așa, din punct de vedere metaforic.

Simona Pătruleasa: Ce anume te inspiră? În ce momente ești cel mai inspirată?

Julie August: Practic, îmi adun toate momentele în care am simțit diverse emoții și mi le notez acolo, într-o notiță și în momentul în care ajung la studio sau am o sesiune sau chiar seara, când stau acasă, îmi conturez un concept de piesă, iar cu prima ocazie încerc

să îl transform în artă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Simona Pătruleasa: Cine te-a îndrumat spre muzică?

Julie August: Am început să cânt atunci când aveam 8 ani și, sincer, m-a îndrumat educatoarea de la grădiniță și apoi învățătoarea, iar cu ajutorul părinților mei am avut ocazia și am fost norocoasă să pot să urmez cursuri de canto, de pian, de chitară. M-au susținut și chiar vreau să le mulțumesc pentru asta. Fără ei nu cred că aș fi reușit să îmi continui pasiunea și să mă dezvolt atât de mult.

Simona Pătruleasa: Ce alte pasiuni mai ai? Ce-ți place să mai faci în timpul liber?

Julie August: Sunt pasionată de partea de marketing și social media. Asta am învățat și la facultate și în prezent chiar lucrez. Am un business alături de prietenele mele și lucrăm în social media. Îmi place foarte mult sportul, îmi place să merg la mare și să mă bucur de tot sezonul cald. Așa cum se poate observa și cu numele meu, iubesc vara.

Simona Pătruleasa: Înțeleg că îți place să cânți la pian și la chitară.

Julie August: Da. Toată partea asta mă ajută foarte mult momentul în care compun. Mi se pare că micșorează procesul și, de asemenea, atunci când merg la un concert, am un eveniment privat sau public, am și momente în care cânt acustic cu pianul sau cu chitara.

Simona Pătruleasa: Crezi că pentru un artist este important să cânte și la un instrument muzical?

Julie August: Da, mi se pare foarte util și foarte frumos, însă, nu consider că ar trebui neapărat să faci performanță dacă nu-ți dorești, ci doar să te ajuți, să ai cunoștințe și să reușești să fii la un nivel mediu, dacă nu dorești să fii instrumentist, ci doar să te ajute în partea artistică pe scenă și la studio.

Simona Pătruleasa: Ce faci când nu cânți? Cum arată o zi din viața ta?

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Julie August: Sincer, rezolv destul de multe probleme personale. Încerc să am grijă de mine și să mă preocup de sănătate, de toată partea asta și îmi place foarte mult să mă uit la filme seara, dacă reușesc să am timp, să mă relaxez cum pot, dacă reușesc. În ultima perioadă nu prea am putut. A fost foarte plină luna ianuarie, am filmat și clipul de la piesa „Ego”, am fost foarte ocupată, dar asta îmi place să fac.

Citește și: VIDEO- Animale de companie cu vestimentații aparte. Cum sunt îmbrăcați micii prieteni necuvântători?

Simona Pătruleasa: Cu cine ți-ar plăcea să ai o colaborare și mă refer aici din punct de vedere muzical?

Julie August: Din punct de vedere muzical, dacă ar fi să mă raportez la artiștii din România, mi-ar plăcea foarte mult o colaborare cu The Motans, cu Inna, cu Nicole Cherry, sunt artiști pe care îi admir. Bineînțeles, sunt mulți alții cu care mi-aș dori o colaborare, dar cred că următoarea sau, în viitorul apropiat, s-ar potrivi de minune o colaborare cu The Motans, dacă ar accepta.

Simona Pătruleasa: Ce le pregătești fanilor tăi? Ce surprize ai pentru ei?

Julie August: Le pregătesc multe surprize și chiar, vă rog, dacă vreți să mă susțineți, să intrați pe canalul meu de Youtube Julie August, pe TikTok, pe Instagram și pe Facebook. Găsiți piesa peste tot și mă ajută orice fel de susținere. V-am pregătit multe piese în anul 2024. Sunt foarte entuziasmată și sper să vă placă tot ce voi lansa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si