„M-am născut a doua oară!”

Femeia se afla în ambulanța lovită în carnagiul de la Iași. Șapte oameni au murit în urma tragediei care a cutremurat o țară întreagă...

Pe moment, Maria nici nu a realizat gravitatea situației. Medicii de pe ambulanță nici nu i-au spus despre ce se întâmplase, de teamă ca femeia să nu intre în panică.

Maria: „Mă simt bine. Am avut niște dureri de spate și de burtă.(...) Am realizat după accident că sunt norocoasă. M-am născut a doua oară!”

A auzit o izbitură și a simțit dureri în zona spatelui. E tot ce își mai amintește Maria în urma tragediei.

Maria: „Am auzit o izbitură. Mă durea spatele și am văzut fum. I-am întrebat pe medici și aceștia mi-au spus că a fost un accident.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: El este șoferul șoferul microbuzului implicat în accidentul cu șapte morți de la Iași. Costel a avut parte de un sfârșit tragic

A născut un băiețel perfect sănătos

Imediat după accident, Maria a refuzat să fie transportată la spital. Tot ce și-a dorit a fost să ajungă cât mai repede acasă și să se liniștească.

Însă, la câteva ore distanță, Maria era nevoită să apeleze din nou la ajutorul medicilor, întrucât durerile pe care le avea din cauza sarcinii erau unele prea puternice.

A ajuns de urgență la spital, acolo unde medicii au băgat-o direct în sala de nașteri.

După câteva ore, Maria avea să aduca pe lume un băiețel perfect sănătos. 

Citeste si: Minune la Iași. Tânăra însărcinată, victima cumplitului accident rutier, a fost salvată și urmează să nască

Maria: „Sunt foarte bucuroasă. Mi l-am dorit foarte mult!”

În prezent, Maria și băiețelul ei sunt internați la Maternitatea „Elena Doamna” din oraș. Copilașul are 2 kilograme 700 și este perfect sănătos. Momentan, mama îl poate vedea pe cel mic doar în poze. Medicii îi vor externa în câteva zile.

Citeste si: Mesajul tulburător transmis de iubita șoferului care ar fi provocat tragedia de la Iași. Urma să îmbrace rochia de mireasă în câteva luni: ”Durerea mea...”

Povestea emoționantă a Mariei o puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si