Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Martor: Fostul ministru Daniel Chițoiu a intrat cu mașina pe contrasens

Răsturnare de situaţie în cazul accidentului în care a fost implicat fostul minsitru Daniel Chiţoiu. Se pare ca ar exista un martos care spune ca masina condusa de demnitar ar fi fost aceea care a intrat pe contrasens.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In tragedia petrecuta ieri in Arges au murit 2 oameni. Un șofer care se afla în spatele mașinii conduse de Daniel Chițoiu le-a spus polițiștilor că fostul ministru a intrat pe contrasens, autoturismul său lovind frontal mașina în care se aflau trei persoane.

Poliția din Argeș nu confirmă, însă, această ipoteză.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

”La acest moment se desfăşoară cercetări «in rem» (faţă de faptă, principiu juridic ce stă la baza activităţii de cercetare penală), în urma evenimentului rutier care s-a soldat cu decesul a două persoane şi rănirea altor două, fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, conform art.

192 si 196 din Codul Penal. Activitatea de cercetare penală se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cercetările fiind în curs la acest moment”, a transmis IPJ Argeş.

Citeste si: VIDEO| Fostul ministru Daniel Chițoiu, implicat într-un accident mortal. Polițist: „ Vorbim despre pătrundere pe contrasens”

Sursa citată a precizat că ”în cauză au fost audiate mai multe persoane în calitate de martor, însă aspectele precizate de persoanele respective şi eventualele concluzii fac obiectul cercetărilor, neputând face, la acest moment, şi obiectul comunicării publice”.

”O concluzie referitor la vinovăţia certă a unei anume persoane nu poate face obiectul unei comunicări preliminare, fiind necesară parcurgerea etapelor procesului penal, urmând ca, comunicarea să se facă în dinamică, conform legislaţiei”, au mai precizat poliţiştii.

Citeste si: Daniel Chiţoiu are trei coaste rupte și a fost transportat la spitalul Floreasca din Capitală

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI