Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Mărturia emoționantă a polițistului care a găsit-o pe fetița de 2 ani dispărută

Polițistul care a găsit-o pe micuța din Bacău, după o noapte de căutări, a povestit cum s-a întâmplat totul, vizibil emoționat.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Era într-o zonă cu vegetație deasă, am auzit o voce de copil, m-am apropiat, am luat-o în brațe. Gândurile nu mai au o ordine anume...Emoțiile au fost atât de mari...Îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat așa și că e bine!”, a spus el.

„Nu știu ce e aia oboseală. În momentul ăsta nu sunt obosit”, a adăugat polițistul Mihai Blaj.

Agentul de poliție Mihai Blaj, din cadrul Postului de Poliție Blăgești- I.P.J. Bacău, a fost felicitat de conducerea Poliției Române.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

Citeste si: Fetiță de 2 ani, dispărută de acasă. E alertă în Bacău

În urma căutărilor efectuate de polițiști, pompieri, jandarmi, reprezentanții autorităților locale și voluntari, fetița a fost găsită, astăzi, pe un deal, din localitatea de domiciliu, de agent de poliție Blaj Mihai, din cadrul Postului de Poliție Blăgești.

Din primele verificări, starea de sănătate a minorei este bună, la fața locului deplasându-se un echipaj al ambulanței, care i-a acordat îngrijiri medicale de specialitate.

Citeste si: VIDEO| Coordonatoarea cresei in care copiii erau umiliti, batuta de un parinte

În cauză, polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Bacău au întocmit un dosar penal, în care se continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, iar minora va fi expertizată medico-legal.

Este luată în calcul lipsirea de libertate pentru că fata a fost găsită într-o zonă unde s-au mai făcut căutări și nu era acolo aseară.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI