Miruna este plină de viață și abordează cu ușurință orice gen muzical. De curând a lansat o piesă dedicată româncelor, un imn al fetelor. Tânăra artista a venit astăzi în platoul știrilor pentru a ne povesti despre acest proiect și nu numai. Bun găsit, Miruna!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Miruna, o voce a tinerei generații

Piesa Româncele a mers foarte bine pe TikTok, și mă bucur din toată inima că am început cu chestia asta și vorbesc despre TikTok, pentru că este platforma unde eu activez cel mai mult, acolo îmi

promovez eu foarte mult muzica, iar oamenii de pe TikTok au reacționat foarte frumos vizavi de acest proiect muzical, care și pe Youtube a făcut o figură foarte bună, tocmai de aceea, acum, dacă tot suntem la început așa de interviu, aș vrea să invit toți oamenii care ne urmăresc, cei care își doresc să se aboneze sau să îmi dea follow pe TikTok, acolo unde eu de obicei îmi promovez toate proiectele muzicale, a declarat Miruna.

- "Româncele" cum s-a născut această piesă, cum a venit ideea ei?

Ideea mi-ar fi plăcut să-mi vină mie, ea a fost compusă de către alți compozitori foarte talentați care sunt colegii mei de breaslă ca să zic așa. Versurile, cu toate că nu sunt făcute de mine, eu rezonez foarte mult cu ele și mă bucur în toată inima că am avut oportunitatea să cânt această melodie, pentru că este ceea ce cred, că româncele noastre sunt cele mai mândre, cele mai puternice și cele mai frumoase și atâta timp cât am

reușit să duc mesajul ăsta mai departe, iar lumea s-a bucurat de el, înseamnă că, cumva, a fost un a fost un succes pentru mine, a declarat Miruna. 

- Este o melodie care te îndeamnă să dansezi fără doar și poate și are și un clip pe măsură. Unde ați filmat și cum a fost?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Videoclipul a fost filmat la cheile Dobrogei. A fost o zi tare friguroasă, am avut parte de multe peripeții la filmări, dar a ieșit foarte bine și mulțumesc foarte mult lui Ciolpan, băiatul care s-a ocupat de filmare, s-a ocupat de acest videoclip, pentru că a ieșit foarte frumos, adică mie îmi place foarte mult. Culorile sunt superbe și, de asemenea, mulțumesc întregii echipe care s-a ocupat de acest proiect muzical și faptul că l-au adus așa, în fața publicului nostru, într-un mod atât de frumos, pe toate planurile, atât muzică, atât text, video și imagine, a declarat Miruna. 

- Cum arată o zi din viața ta?

O zi din viața mea arată cam așa, cu muzică de dimineață până seara, îmbinată cu iubire, iubirea pe care o port pentru omul cu care mi-o împărtășesc eu, cu care-mi împart eu, ca să zic așa, casa, Omar, soțul meu drag și iubit și alături de familia mea. Cam asta este o zi perfectă în viața mea. Pe lângă asta, tot ceea ce ține de promovarea muzicii pe care o fac, mă ocup foarte mult să-mi promovez muzica pe platformele de socializare și sper că acest lucru se vede și acasă, a declarat Miruna.   

- Cum vei petrece Crăciunul?

Pentru Crăciun... cânt de Crăciun, cânt. Cânt la Sinaia. De Revelion, de asemenea, cânt alături de trupa mea, aici, în București și pe data de 1, tot așa petrecem, after party de după revelion, înapoi la Sinaia.

Deci este o lună plină de evenimente, a declarat Miruna.    

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Annes, îndrăgostită de călătorii și muzică. Artista a devenit și profesoară de canto


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si