Close sidebar
Close sidebar

Video! Momentele cumplite in care taximetristul din Logoj a fost ucis de cei doi baieti minori din Darova

Momentele in care cei doi minori de 15 si 17 ani din Darova l-au ucis pe taximetristul din Lugoj au fost vazute pe camerele de supraveghere de la primaria localitatii. Le-a luat cateva minute sa il omoare pe sofer, apoi au demarat in tromba.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul care era taximetrist in Lugoj a preluat comanda din localitatea Darova si a preluat cei doi baieti minori, care s-au urcat in taxi hotarati sa-l jefuiasca pe barbat. Insa imediat cum au urcat in masina, adolescentul de 17 ani l-a si injunghiat pe taximetrist, iar apoi s-a urcat la volan si a demarat in tromba.

Imaginile cu minutele in care s-a petrecut crima au fost surprinse pe camerele de supraveghere, care au fost urmarite si analizate de politisti si anchetatori. Cu ajutorul acestor imagini, oamenii legi au reusit sa ii identifice si sa ii prinda pe cei doi minori criminali.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Primarul localitatii Darova, Sorin Tilihoi a dat de inteles ca cel putin unul dintre faptasi era de mai mult timp in vizorul politiei.

"Chemarea taxiului a fost inregistrata si asa si-au dat seama ca nu este vorba despre o persoana matura. Am depistat exact momentul in care acestia au venit si au chemat taxiul. Taxiul a stat 4 minute pe loc, apoi altcineva s-a urcat la volan", a declarat edilul.

Cei doi minori au fost prinsi si dusi la audieri la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, cercetati pentru omor calificat. Adolescentul de 17 ani este anchetat intr-un alt dosar penal pentru loviri si alte violente. Ramane sa se stabileasca pedeapsa pe care o vor primi cei doi minori.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI