Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. "Ne-ai tocat ca pe jumări". Radu iese la atac după ce a scăpat de eliminarea din "Casa Iubirii"

După ce a stat cu capul în pământ mai multe zile, vinovat de modul în care s-a purtat cu Cristina, Radu a prins curaj și le atacă pe Bianca și pe Nona, concurentele care au avut curajul să-i spună adevărul verde în față.

Sorin Negru,

Radu a prins curaj și o atacă pe Bianca

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"De când ai văzut că m-am certat cu Cristina, că avem anumite certuri și neînțelegeri și că nu mai suntem împreună, efectiv ne-ai luat și ne-ai tocat ca pe jumări", i-a reproșat Biancăi Radu, concurentul propus spre eliminare în gala de duminică.

Citește și: O nouă eliminare a avut loc în Casa Iubirii. Cine este concurentul care a părăsit emisiunea

"Știu ce vrei să faci", a atacat-o Radu, potrivit căruia Bianca vrea să își mențină sus relația cu Alex și să le distrugă celorlalți relațiile pe care le au.

Citește și: Radu, propus spre eliminare în gala nr. 10 din "Casa Iubirii". Acuzații dure și un deznodământ...

Radu o acuză pe Bianca că a profitat de inocența Cristinei ca să le toace relația "Profiți de tot ce nu merge ca să îngropi pe toată lumea", spune Radu.

Radu o acuză și pe Nona

Dacă săptămâna trecută Radu îi cerea Biancai ajutor, fiind într-o situatie disperata, iată ca acum relatia de prietenie dintre ei s-a terminat, iar Radu trece la acuzatii grave. Si Nona este luata in vizor de concurent.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Tatăl lui Radu a sunat îngrijorat la producția Kanal D. Situație fără precedent în "Casa iubirii", Radu a izbucnit în lacrimi

Cele doua fete sunt acuzate ca ar fi facut orice pentru a-i strica relatia cu Cristina:
"Nona la fel, am ridicat-o in slavi de fiecare data, si ea face identic ca tine. Ce incercati sa faceti?".

Bianca se apara si spune ca de la bun inceput a fost alaturi de el, de ei, cu tot ce a putut: sfaturi, incurajari. Tanara il sigura pe Radu ca nu vrea furtuna in relatia nimanui.

Bianca s-a saturat de explicatii si trece si ea la atac. Ii spune lui Radu ca nu e nimeni vinovat ca el si-a pierdut sentimentele pentru Cristina. Mai mult, Radu ii reproseaza acum Biancai pana si faptul ca a luat-o pe Cristina in brate dupa despartire.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cris, eliminat din Casa iubirii

În gala eliminatorie de duminică seară, "Casa Iubirii", prezentată de Andreea Mantea, un alt concurent a părăsit casa.

Risc de eliminare pentru Radu, Marinel și Cris. Doar doi dintre ei au reușit să se salveze. Aseară, pe podiumul eliminării, emoțiile au fost la cote maxime.

La câteva momente după ce a aflat că nu va mai face parte din casă, Cris a spus că nu ar mai repeta experiența și că nu s-a regăsit în emisiune. ,,Chiar am primit multe mesaje de genul acesta, că nu este chiar locul meu aici, nu știu în ce sens au spus-o telespectatorii, dar am simțit-o și eu într-un fel”, a declarat Cris după vestea eliminării.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI