Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Nicolae Turcu și cei mai buni prieteni. Artistul are o mare pasiune pentru papagali și căței

Cunoscutul cântăreț de muzică populară din Cluj, Nicolae Turcu, are o mare pasiune pentru căței și papagali. Iată cum îi aduc micii prieteni zâmbetul pe buze în fiecare zi.

Maria Stiuca,

Nicolae Turcu și cei mai buni prieteni [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Artistul Nicolae Turcu are o mare pasiune pentru papagali și căței. Cântărețul de muzică populară din Cluj îi iubește foarte mult, iar interacțiunea cu micuții săi prieteni îl face fericit în fiecare zi”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Nicolae Turcu și cei mai buni prieteni

Nicolae Turcu este un artist apreciat în Ardeal, dar, dincolo de activitatea sa muzicală, are o mare pasiune pentru animale și păsări.

„Pentru mine este un mod de viață, nu este un hobby, nu concep viața fără ei. Fără oameni mai că m-aș descurca, dar fără animale, nici poveste”, a spus Nicolae Turcu.
De când era mic, artistul a fost înconjurat de animale, iar astăzi îl găsim într-o casă plină de cățeluși si papagali.

„De la stânga la dreapta. Ea este Ava, Imi, Odin și Eida. Sunt o specie de papagal, Caique se numește, papagalul clovn cum este cunoscut de iubitorii de papagali, în sensul că fac toate prostioarele posibile. În schimb este o specie foarte atașată de stăpân. Vedem asta și acum”, a mai spus Nicolae Turcu.

În total, Nicolae Turcu are în casă 12 papagali. Cei mai simpatici sunt și noii veniți, care fac năzbâtii în fiecare zi.

„Când plec de acasă le pun jucărioare noi, în momentul în care se plictisesc le iau, le ascund sau le cumpăr altele. Este o specie foarte activă, se plictisește foarte repede și de aia proprietarul de Caique trebuie să ia în calcul că atunci când vrea să își achiziționeze o astfel de pasăre trebuie să îi stimuleze inteligența pentru că altfel intră în depresie”, a adăugat artistul.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Jobul de influencer, „meseria” viitorului. Tot mai mulți tineri renunță la meseriile tradiționale

Ziua artistului începe mereu cu animăluțele în preajmă. Înainte să își bea cafeaua le pregătește micul dejun papagalilor, iar seara se încheie cu o porție bună de joacă.

„Le pregătesc mâncărica, specia asta mănâncă 80 la sută fructe și legume și restul pelete sau semințe, au vreo 4 feluri de mâncare, asta necesită timp, dar asta mă și relaxează”, a mai spus artistul.

Dar să facem cunoștință si celelalte vedete din familia artistului.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Tradiția pe care Lora a refuzat să o respecte la nuntă: ”Este un obicei barbar”- radioimpuls.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

„Aici avem așa: mama, fiica ei și puișorul de 9 luni. Ei, de fapt, sunt cățeii soției. Când soția e acasă eu nu exist. Nici nu mă bagă în seamă, eu sunt responsabil numai cu plimbatul. Când soția nu e acasă sunt bun și eu”, s-a amuzat Nicolae Turcu.

Nicolae Turcu imortalizează toate momentele frumoase și amuzante pe care le trăiește alături de necuvântătoarele din locuința sa, iar filmările și fotografiile pe care le postează pe internet se bucură de mare succes.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI