Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Noi percheziiții la casa lui Gheorghe Dincă. Un martor-cheie va fi audiat astăzi

Căutările de probe in cazul crimelor din Caracal au fost reluate, în această dimineață, in casa lui Gheorghe Dincă. Tot asăazi, sunt programate și mai multe audieri la sediul poliției din localitate.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Criminaliștii s-au întors, la prima oră a dimineții, în curtea casei lui Dincă și au reluat cercetările la fața locului, transmite Vlad Petrișor, trimisul special al Știrilor Kanal D la Caracal.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Asta după ce a fost emis un nou mandat de percheziție, valabil 15 zile, perioadă în care vor fi verificate- centimetru cu centimetru- curtea și casa lui Gheorghe Dincă.

Vor fi aduse și utilajele necesare pentru a decoperta acele gropi betonate în care se presupune că suspectul de crime ar fi ascuns mai multe cadavre.

Pe de altă parte, la audierile din Caracal urmează să ajungă, astăzi, un martor extrem de important: e femeie care ar fi avut o relație cu Gheorghe Dincă și care ar fi intrat de mai mult ori în casa bărbatului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI