"Alimente expirate sau aflate deja în stare de putrefacție. Sunt doar o parte din problemele găsite de inspectorii OPC la o cherhana din județul Constanța. Surpriza abia acum urmează. Localul nu a fost închis. Colega mea, Raluca Sevastru, ne spune ce au decis inspectorii", a transmis Cristian Sabbagh.

Restaurant cu pește în putrefacție

"Angajații OPC au emis o invitație prin care, atenție, s-a recomandat oprirea temporară a prestării serviciului de alimentație publică.

Recomandarea nici nu a mai fost pusă în practică deoarece, spun tot inspectorii, problemele au fost remediate imediat.

Adică peștele, ciorba de pește, carnea de vită, pasăre și miel în valoare de 29.400 de lei au fost retrase. Inspectorii spun că unele cantități de pește intraseră deja în putrefacție. Alte alimente erau expirate. Au fost date, în schimb, 2 amenzi în valoare totală de 14 mii de lei. Am încercat să stăm de vorbă cu reprezentanții restaurantului din Ovidiu, dar nu am obținut un punct de vedere până acum", a transmis Raluca Sevastru, reporter Știrile Kanal D.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO-Produsele care nu mai au mult până la atingerea termenului de valabilitate, vândute mai ieftin sau donate. Proiectul a fost votat în Senat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si