Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - O cunoscută culturistă și fostă antrenoare de fitness din România a murit în Spania

O cunoscută culturistă şi fostă antrenoare de fitness din România s-a stins din viaţă în Spania, acolo unde se mutase de puţin timp alături de cel care o ceruse în căsătorie. Apropiaţii spun că Elena Popa şi-ar fi pus capăt zilelor din cauza unei suferinţe peste care nu a reuşit să treacă singură. În trecut, antrenoarea de fitness a pozat în mass-media drept iubita Roxanei Vancea.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Elena Popa- celebră antrenoare de fitness şi culturistă. De-a lungul timpului a câştigat multe trofee la competiţii de culturism, iar sportul era pasiunea ei cea mai mare. Drept dovadă stau pozele postate pe reţelele de socializare, în care Elena îşi îmbrăţişează şi sărută trofeele câştigate.

În urmă cu 2 săptămâni, Elena s-a logodit cu bărbatul pe care-l credea alesul inimii sale şi tot atunci a renunţat şi la postul de antrenor de fitness pe care-l avea în Bucureşti, pentru a-şi urma viitorul soţ în Spania.

Trupul neînsuflețit a fost găsit în casă

Ceea ce trebuia să fie un nou început pentru Elena s-a transformat, însă, într-un film cu final tragic! Apropiaţii i-au găsit trupul neînsufleţit în casă, în urmă cu 2 zile.
Cei care o cunoşteau pe culturistă spun că tânăra ar fi recurs la un gest extrem şi.... şi-ar fi pus capăt zilelor, după ce a pierdut o sarcină.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Tot ei au organizat o strângere de fonduri pentru ca Elena să poată fi înmormântată acasă, lângă familie!

Citeste si: Un tânăr de 25 de ani din Dolj a ales să se sinucidă intrând cu mașina pe contrasens. Cutremurător ce a urmat

Roxana Vancea era prietenă cu Elena Popa

Printre cei care au donat deja bani se numără şi Roxana Vancea. Bună prietenă cu Elena, vedeta a fost sfâşiată când a primit vestea morţii culturistei. În trecut, Elena şi Roxana Vancea au pozat într-un cuplu pentru presa din România, iar mai târziu au recunoscut că totul a fost doar de ochii lumii, pentru publicitate.

"N-a murit “iubita lu’ Vancea”, a murit o fată tânără și frumoasă, un om bun, o prietenă bună, care a acceptat la un moment dat să joace rolul “iubitei lu’ Vancea”, pentru că

Vancea nu mai putea nici să se salute pe stradă cu un bărbat, că imediat chiftelarii semi-analfabeți o și combinau prin articolele lor."

După ce va fi efectuată autopsia şi va fi strânsă suma necesară repatrierii trupului, fosta antrenoare de fitness va fi adusă în ţară, pe ultimul drum!

Citeste si: Marcel Vela, reacție dură împotriva "cavalerilor coronavirusului"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI