Când emoția se îmbină cu talentul, iau naștere adevărate minuni! Din mâinile Andreei Radu ies mici capodopere care înfrumusețează decorul sărbătorilor de iarnă. Tânăra este un artizan al frumosului și se dedică complet proiectului ei de suflet: decorațiuni și globuri realizate manual. Cum arată frumusețile care ies din micul ei atelier, vedeți chiar acum, a transmis Silvia Ioniță.

Andreea Radu a renunțat la economie pentru a-și urma visul

C reez accesorii, florile din hârtie, aceste decorațiuni de Crăciun, globuri, tot ce înseamnă partea de hand made, mă regăsesc maxim acum, a declarat Andreea Radu.

Povestea Andreei a început în clipa în care și-a dat seama că nu se mai regăsea în cariera economică pe care o urma. A lăsat la o parte totul pentru a-și urmări un vis pe care nu era sigură că poate să-l atingă: acela de a deveni artizan.

Îmi plăcea să mă uit la campionatele de patinaj, la rochițe, la tot ceea ce înseamnă partea de fashion. Mi-am dorit și chiar am vrut să devin un creator de lucruri frumoase, până când acum 6 ani, eu fiind economist la bază, m-am gândit să pun stop carierei de economist în vânzări și să mă dedic și să mă dedic pasiunii mele din copilărie. M-am decis singură să plec pe drumul acesta, nu am ascultat nici în stânga, nici în dreapta, au fost multe păreri contra că e greu să plec dintr-o corporație și să începi pe cont

propriu. Mama, da, m-a încurajat. Că mama este o fire destul de bătăioasă, pentru ea nu există nu se poate, a declarat Andreea Radu.

Încet, dar sigur, Andreea a reușit să se perfecționeze. De la orele petrecute în intimitatea casei, creând decorațiuni, tânăra a ajuns să aibă propriul ei atelier de creație și să fie unul dintre cei mai cautați artizani din Capitală.

Perioada Crăciunului rămâne, însă, momentul de suflet al tinerei.

Acum are ocazia să realizeze decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă și să aducă magia în casele oamenilor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Andreea este fericită când obiectele ce ies din mâinile ei aduc zâmbetul pe chipurile clienților. Migala și răbdarea care o caracterizează o ajută să dea naștere unor mici capodopere decorative, ale căror prețuri pornesc de la 50 de lei și ajung până la 350.

Citește și: Motivul pentru care două educatoare au refuzat cadourile de la părinți, cu ocazia Sărbătorilor: “Noi nu suntem nespălate”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: