Am gasit-o pe Dorina Nicolae, in cabinetul sau din centrul Capitalei. Optometrista isi intampină una dintre paciente ca pe o prietena si o ajuta sa-si verifice dioptriile. Ii place că prin meseria aleasă reuseste sa-si ajute semenii, sa le redea speranta si increderea atunci cand vederea ii lasa si au nevoie de ochelari.

Dorina Nicolae si-a inceput aceasta cariera in domeniul opticii medicale, in urma cu 20 de ani iar cu timpul a reusit sa puna bazele unei afaceri de suflet impreuna cu prietena ei, Daniela Panduru.



„Noi oferim si consultatii, suntem optometriste si oferim consultatii de stabilire de dioptrii”, spune optometrista.

Ochelari gratis în limita sumei de 400 de lei

Pandemia a creat multiple probleme tuturor iar Dorina, care este o femeie cu suflet mare, a simtit ca este timpul sa -i ajute pe cei care au nevoie de ochelari si nu si-i pot permite. Asa ca a initiat un program de gratuitate pentru astfel de persoane.

„Ne dorim sa-i sprijinim sa le oferim ochelari gratuit miercuri pana la sfarsitul lunii martie ,plus ca coincide si cu luna femeii”, spune optometrista.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Prin aceasta opera de caritate, pe care o face in fiecare miercuri din aceasta luna, Dorina Nicolae vrea sa le readuca oamenilor bucuria in priviri.

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si