Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | „Omul zburător” nu a reușit să survoleze Canalul Mânecii

Celebrul soldat al viitorului, care a oferit un spectacol unic de ziua Frantei, a esuat in tentativa sa de a traversa Canalul Manecii. Campionul mondial la jet-schi a cazut in apa, dar a fost salvat de scafandri.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Franky Zapata a plecat cu flyboard-ul sau de la Sangatte. Zeci de curiosi l-au urmarit pe omul zburator care s-a ridicat cu un zgomot asurzitor in incercarea de a traversa Canalul Manecii. In cateva secunde el a disparut deasupra marii. Pe apa, mai multe vapoare il insoteau in tentativa sa de a ajunge la Dover. Drumul urma sa fie facut in aproximativ 20 de minute, la o viteza de aproximativ 150 de km/h. Un singur impediment avea. Trebuia sa isi alimenteze propria inventie.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Din cauza vantului puternic, Zapata a cazut in apa in momentul in care incerca sa faca alimentarea. Imediat, mai multi scafandri i-au sarit in ajutor si l-a urcat pe un vas. Sotia campionului mondial de jet-ski a dat asigurari ca Zapata este in regula.

Franky Zapata a oferit un spectacol futurist de ziua Frantei, cand a zburat deasupra audientei inarmat cu o pusca. Masinaria este alimentata cu kerosen si are cinci mini-turboreactoare care îi permit sa decoleze si sa zboare cu pâna la 190 de kilometri pe ora.

Aparatul are o autonomie de aproximativ zece minute.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI