Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Păcăleală de 57.000 de lei la un magazin de bijuterii. Detaliile unei escrocherii de proporții

Ţeapă de proporţii la un magazin celebru de bijuterii! Cu ajutorul unor ordine de plată false, o femeie a înşelat vânzătoarele cu aproape 13.000 de euro. Hoaţa a venit zile la rând în magazin şi a cumpărat mai multe bijuterii pentru care s-a prefăcut că achită contravaloarea online. De fapt, proprietarii nu au văzut niciun leu. Acum speră că femeia va fi prinsă şi ei îşi vor recupera paguba.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vreme de 8 zile, această femeie a călcat pragul unui magazin de bijuterii dintr-un complex comercial.

Imbrăcată bine şi cu multe bijuterii de lux pe post de accesorii, clienta nu a ridicat suspiciuni vânzătorilor. S-a recomandat drept o femeie de afaceri extrem de ocupată, care este în căutare de cadouri generoase pentru rude. I-a testat in primă fază pe vânzători şi a achiziţionat o bijuterie de aproximativ 5.000 de lei.

Fiindca suma era destul de mare, femeia a vrut să plătească on-line. A doua zi s-a intors in magazin, a prezentat un ordin de plată fals şi a plecat cu bijuteria.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Escrocheria a continuat şi în următoarele zile, iar in toată povestea au intervenit şi complici. Femeia a venit şi a cerut alte bijuterii şi a stabilit cu vânzătoarea ca plata să fie realizată tot pe internet. De această dată, a precizat că produsele vor fi ridicate a doua zi de şoferul personal.

Aşa a obţinut din nou o bijuterie valoroasă.

Citeste si: VIDEO| Câinii vopsiți, noua escrocherie. S-au decolorat la prima spălare

Paguba a ajuns într-un final la 57 de mii de lei. Cu un tupeu fantastic, hoaţa şi-a forţat norocul până în ultima clipă, chiar dacă deja primise mai multe mesaje din partea patronilor în care cereau lămuriri despre plăţile neînregistrate.

Extrem de calmă, femeia le-a spus că tranzacţiile urmează să fie efectuate şi a pus totul pe seama băncilor. Ba chiar i-a anunţat că urmează să vină din nou in magazin să achiziţioneze alte câteva produse. In cele din urmă, şi-a inchis numărul de telefon şi a devenit de negăsit.

Patronii magazinului au depus o plângere la poliţie şi fac un apel la toţi cei care o cunosc să ofere informaţii autorităţilor.

Citeste si: Rămâi fără bani în cont! SMS-ul la care nu trebuie să răspunzi

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI