Incendiul care a distrus complexul Ferma Dacilor din Gura Vadului, Mizil a șocat o țară întreagă. Un lanț întreg de nereguli au fost descoperite de anchetatori, după incident, respectiv faptul că pensiunea nu are autorizație de construcție, și nici autorizaţie ISU. Acum, procurorii DNA cer redeschiderea dosarului privind modul în care inspectorii de la ISU Prahova au verificat Ferma Dacilor în 2019. 

Lacrimi de durere pentru Victor Dinicu, un copil talentat cu multe vise

Astăzi, 27 decembrie, au loc mai multe audieri în dosarul penal deschis pentru distrugere şi ucidere din culpă. Atât patronul pensiunii, Cornel Dinicu, cât și mai mulți angajați s-au prezentat în fața anchetatorilor. Conform unor surse, angajații ar fi spus că mai multe radiatoare ar fi fost aduse în mansardă, deoarece era foarte frig. Cu toate astea, afaceristul din Prahova nu a dorit să ofere niciun fel de declarație, deoarece ar fi suferit un șoc imens în urma pierderii fiului său.

Victor avea doar 11 ani și a fost găsit carbonizat în pensiunea mistuită ca o torță din Tohani. Băiatul era hocheist la Corona Brașov. 

”La doar 11 ani, Victor a jucat, acum câteva zile, ultimul său meci de hochei. A fost alături de echipa U13 Corona Brașov. Toți cei care l-au cunoscut sunt astăzi cu gândul la el și îi simt lipsa.

Dumnezeu să-l odihnească!”, au scris reprezentații Corona Brașov pe pagina de Facebook.

De asemenea, și Federația Română de Hochei pe Gheață (FRHG) a ținut să scrie câteva cuvinte emoționante despre Victor, cel care era descris ca fiind un copil exemplu

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Cuvintele nu-și găsesc drumul către inimile și sufletele părinților atât de îndurerați, gândurile și compasiunea noastră nu pot ușura durerea acestor zile. Când se stinge un copil nu-ți mai revii niciodată. Încerci doar să trăiești fără el, dar va rămâne pentru totdeauna în inimile, în gândurile părinților dar și în amintirile colegilor hocheiști. Îngerii să îi vegheze lui Victor, micul și inimosul hocheist, drumul lin către cer. Condoleanțe!”, a transmis Federația.

Fiu patron Ferma Dacilor

El este Victor Dinicu, fiul patronului de la Ferma Dacilor din Tohani.

[Sursa foto: Money.ro]

Citește și: Șeful ANPC, reacție după incendiul de la Ferma Dacilor: „A mi se transfera vina altor autorități numai pentru că dă bine mi se pare jenant. Cornel Dinicu își va îngropa unul dintre copii! Este cea mai mare pedeapsă!”

Băiatul venise acasă pentru a se recupera

Un martor ar fi declarat că băiatul revenise acasă, la Tohani din cantonament, deoarece se accidentase la picior. Un bărbat s-ar fi dus să-l salveze, însă ambii au fost găsiți fără suflare lângă o ușă.

”Atât de șocant și de necrezut! Victoraș bagă de acum pucurile în porțile Raiului. Condoleanțe!”, a scris un apropiat al familiei.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Fiu patron Ferma Dacilor

Victor, un copil de doar 11 ani, și fiul patronul Cornel Dinicu a murit în incendiul de la Ferma Dacilor.

[Sursa foto: Colaj Facebook & Observator]

”Greu de crezut! O durere nemărginită! Copil bun și talentat!”, a fost mesajul unei alte persoane pe pagina de Facebook.

Până acum șapte persoane au fost găsite fără suflare printre cenușă. Pompierii caută în continuare și trupul ultimei victime dispărute în urma incendiului, despre care se crede că ar fi un bărbat. Anchetatorii au recoltat deja probe ADN pe care le-au comparat cu mostre luate de la rudele victimelor. Specialiștii nu exclud în acest moment și o mână criminală care să fi pus intenționat focul, fie o problemă la sistemul panourilor fotovoltaice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si