"Pedichiura porcilor nu e o glumă, ci o afacere în toată regula. O antreprenoare din Franța a descoperit această meserie neexploatată până acum! Deși sună ciudat, acest ritual de îngrijire e necesar și pentru animale, nu doar pentru oameni. Iată cum arată o zi de cosmetică din viața unui porc de companie", a transmis Simona Pătruleasa.

Pedichiura porcină, o afacere de succes

Carole este cea care îi face pedichiura lui Scooby, un client atipic.

E vorba de un porc simpatic, care însă de ceva vreme era cam supărat, semn că îl deranja ceva. Chiar unghiile erau cele care îi dădeau bătăi de cap, spune stăpânul său.

"El nu mai alerga, de exemplu. Înainte, când era chemat, venea alergând. Și nu l-am mai văzut să alerge de ceva vreme. Și cred că era deranjat. Parcă avea o pietricică în pantof", a declarat Yann L’Heveder, stăpân porc de companie.

Carole a descoperit recent că porcii de companie nu sunt deloc de neglijat atunci când vine vorba de ritualul de îngrijire, așa că în urmă cu câteva luni a început o nouă afacere ce se ocupă de pedichiura lor.

Procedura începe întotdeauna cu tăiere unghiilor, urmează apoi pilirea, îndepărtarea colțurilor și finisajul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Ideea i-a venit femeii după ce a studiat puțin regiunea franceză Bretania, acolo unde locuiește. A descoperit că la cabinetele veterinare de acolo nu există astfel de servicii.

"Este un succes și totodată o plăcere. Toți oamenii pe care îi întâlnesc sunt super prietenoși, super primitori și este... Animalele sunt treaba mea, așa că este o necesitate să fac ceva pentru bunăstarea lor. Mulți oameni se tem de porci, dar de fapt sunt foarte drăguți", a declarat Carole German, antreprenor.

În doar câteva luni Carol a strâns un portofoliu de peste 200 de clienți.

Citește și: VIDEO- Panică la zoo, în Galați. Doi bivoli s-au luat la bătaie, au rupt țarcul și au evadat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si