Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Pictorial scandalos în sinagogă. Imaginile cu o tânără îmbrăcată sumar au devenit virale

Monumentele istorice aflate în paragină au ajuns scenele ideale pentru pictoriale deocheate. Un scandal de amploare s-a iscat la Constanța, după ce o tânără s-a lăsat pozată în ipostaze provocatoare printre ruinele unei sinagogi. Imaginile au devenit virale pe internet și au stârnit revoltă în comunitatea evreilor.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cea mai frumoasă sinagogă din sud-estul României s-a transformat, in ultimul secol, în ruină. Abandonata de autoritati, superbul monument istoric a revenit in actualitate abia astazi- prin acest pictorial deocheat.

O tanara aproape dezbracata si cu formele la vedere, in plina toamna, a pozat pentru un fotograf printre ruinele locasului de cult evreiesc. In plan se secund se pot distinge simboluri ale religiei iudaice, precum Steaua lui David. Iar asta i-a făcut pe membrii comunității evreilor, fie ei și convertiti la creștinim, să își exprime revolta.

Citeste si: Le Monde a publicat un jurnal de calatorie despre „frumusetea sacra a Romaniei”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Monumentul aflat în ruină a fost predat de curând Companiei Naționale de Investiții, după cum ne-au spus mai-marii cultului mozaic, însă edificiul nu este păzit de gardieni, ori vegheat de camere video. In schimb, cheia de la intrarea in cladire o au niste muncitori din zona, care, sedusi de aparitia tinerei, i-au deschis portile.

Mai scandalos de atat este faptul că toti cei care intra ilegal in zona ruinei au transformat locasul de cult în groapă de gunoi, o reala rusine mai ales fata de turistii care vin in centrul istoric al Constantei special pentru acest obiectiv.

Toata lumea cauta multe obiective, exista acest obiectiv f cerut, ultimul locas de cult din comunitatea de evrei

Sinagoga a suferit daune mari în urma cutremurului din 1977.

Însă cele mai mari pagube au fost provocare de nepăsarea autoritatilor, care n-au intervenit nici macar atunci cand acoperisul monumentului s-a prabusit.

Citeste si: Parintele Cleopa, despre banii castigati duminica! Ce trebuie sa facem cu ei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI