Arhitecții vor ca pe plajă să existe mai multe locuri de joacă, puncte de prim ajutor pentru turiștii cărora li se face rău din diverse motive, dar și crearea unui sistem prin care și oamenii cu dizabilități să poată ajunge mai ușor pe nisip.

Pe lângă acestea vor să planteze și perdele de vegetație, adică spații verzi, dar și zone de colectare selectivă a deșeurilor. Inclusiv pasarela din Mamaia ar urma să fie reabilitată.

Citește și: VIDEO- Plaje mai puțin cunoscute din sudul țării. Plaja Cetate, numită micul litoral, atrage în fiecare an tot mai mulți turiști

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pe hârtie proiectul arată impresionant. Plajele vor fi modernizate după acest proiect, inclusiv în Constanța. Vestea e una bună pentru hotelierii din zonă, care speră la mai mulți vizitatori.

Să fie realizabil în doi ani de zile, asta ne dorim cu toții, pentru că este minunat ceea ce se va întâmpla acolo și utilitățile, facilitățile, de fapt, care vor fi pe plajă, este foarte important să fie funcționale, toaletele ecologice care în acest moment nu se regăsesc pe plajă, nici barurile, care ar fi minunat dacă ar funcționa și ziua și noaptea

Proiectul costă 1,5 milioane de euro. Pentru a fi pus în practică mai e nevoie de un plan urbanistic zonal și de studii de fezabilitate, așa că, birocrația poate întârzia lucrările.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si