Virginia a început să plângă și a i-a uimit pe toți. Se pare că discuțiile din ultimele zile, cu privire la relația pe care o are cu Robi și Patrick, au adus-o în această stare. Concurenta nu și-a mai putut ascunde adevăratele sentimente. Care este adevăratul motiv pentru care Virginia a izbucnit în lacrimi?

Virginia

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Virginia, în lacrimi: "Dacă părinții mei nu mă jignesc..."

Când totul părea calm în "Casa Iubirii", Virginia ridică mai multe semne de întrebare. Concurenta începe să plângă, iar nimeni nu îi înțelege reacția.

Robi pare cel mai surprins de reacția fostei iubite, pe care a judecat-o zilele trecute pentru tentativa de apropiere față de Patrick, prietenul lui.

Citește și: Percheziții de amploare în Capitală și în județul Ilfov, într-un dosar de trafic de persoane. Frații Tate ar fi audiați

Virginia

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robi: Ia uite, mă, dacă n-am văzut. Îți dai seama. Plânge prințesa.

Sebastian: Ce situație băi, omule, băi...

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a decis să facă în joacă un test ADN și a descoperit că a crescut timp de 12 ani fiul unui străin- antena3.ro

Julia: Mda...

Virginia mărturisește că nu acceptă să fie jignită. Se pare că lacrimile concurentei s-au datorat vorbelor aduse de băieți, care au jignit-o și judecat-o. Virginia nu concepe să fie pusă în această situație de concurenți, în condițiile în care părinții săi nu au judecat-o niciodată.

Citește și: Un autobuz plin cu pelerini s-a răsturnat și a luat foc. 28 de persoane au murit și alte 23 sunt grav rănite

Robi și Patrick

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Andreea Mantea: Ai plâns pentru că ți-ai descărcat sufletul sau ai plâns pentru că te-a făcut Patrick să plângi cu ceea ce a zis.

Virginia: Nu, pentru că, sincer, doamna Andreea, cel mai tare... deci, nu am o problemă cu părerile. Fiecare e liber să aibă ce părere vrea, dar consider că nu trebuie să ajung să fiu jignită aici de către un om pentru că și eu am părinți și se uită și dacă ei nu mă judecă pentru ceea ce fac cu atât mai puțin are dreptul cineva de aici să o facă. Și să mă jignească, indiferent de ce aș face eu aici.

Andreea Mantea: Corect. 

Virginia: Dacă nu mă jignesc și nu mă judecă părinții mei care știu despre situația asta...

Pentru a afla cum continuă situația Virginia, urmărește emisiunea "Casa Iubirii", la Kanal D.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si