Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Plouă în maternitatea de 20 de milioane de euro

Culmea construcțiilor vine din Timișoara: plouă în singura maternitate construită de stat în ultimii 30 de ani. Apa s-a infiltrat pe holuri și în saloane, așa se face că în clădirea ultramodernă ridicată cu 20 de milioane de euro salvarea e reprezentată de mop și găleți.

Redactia Stirile Kanal D,

Plouă în maternitatea de 20 de miliarde de euro [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

În cea mai nouă maternitate din România, apa curge prin spoturile luminoase care ba se sting, ba se aprind, iar pe un pat modern unde ar trebui să fie o gravidă vedem de fapt o găleată în care se adună apa scursă din tavan.

Asistentele și angajatele de la curățenie au o singură misiune importantă.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Este vorba de prima maternitate publică ridicată în ultimii treizeci de ani în România, o unitate medicală care a costat douăzeci de milioane de euro.

O clădire cu patru etaje și o sută douăzeci și șase de paturi în care plouă! Pentru a preveni infiltrarea apei s-au luat și câteva măsuri rudimentare: din loc în loc la geamuri sunt puse pături sau cearșafuri.

Banii pentru maternitatea din Timișoara vin din fonduri europene, de la Consiliul județean Timiș și de la bugetul de stat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI