Sarah Thomas a devenit primul om din lume care reuseste incredibila performanta de a traversa inot Canalul Manecii, de 4 ori la rand, fara oprire!

Reusita ei este cu atat mai uimitoare cu cat, americanca de 37 de ani a invins acum un an cancerul la san.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Înotătoarea germană Andrea Pollack, triplă campioană olimpică, a decedat la vârsta de 57 de ani

Sarah a inotat 54 de ore in apa rece. La sosirea la Dover, in Marea Britanie a fost intampinata cu sampanie si ciocolata. Pentru a rezista frigului, americanca a folosit o crema speciala de corp.

Femeia care a traversat Canalul Mânecii, încurajată de familie

Pe tot parcusul cursei, de 215 kilometri, Sarah a fost incurajata de membri ai familiei sale si de prieteni, care au insotit-o indeaproape un un vas.

SARAH THOMAS: Acum 24 de ore cand ne-am intors, m-am gandit sa renunt. Incepusem sa vars. Imi era rau. Iar tu ai spus: 'Poti sa o faci.' Iar sotul meu a zis: 'Mergi înainte".

Sarah Thomas a reusit sa bata recordul existent pana acum.

de trei traversari ale Canalului Mânecii, fara oprire, performanta reusita de trei înotatori. Imediat ce a incheiat cursa, ea a dedicat acest succes tuturor femeilor care au învins in lupta cu cancerul la san.

Citeste si: VIDEO| „Omul zburător” nu a reușit să survoleze Canalul Mânecii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si