"Aflăm acum dacă vremea va mai fi geroasă și săptămâna aceasta sau dacă avem noroc de câteva grade în plus. Colega mea Gabriela Ghizel știe toate detaliile. Bună dimineața, Gabi", a transmis Simona Pătruleasa.

Primăvara se întoarce doar pentru o zi

"Bun găsit,

Va fi o săptămână cu două anotimpuri dacă putem spune așa- ne așteaptă o încălzire ușoară a vremii începând de astăzi.

Cel mai cald va fi în regiunile sudice, unde gradele din termometre vor atinge și 11 grade. Mai frig este în nord-vestul teritoriului- acolo maximele termice vor fi cuprinse între 0 și 5 grade Celsius. Tot astăzi la munte va ninge și se va depune strat nou de zăpadă.

Mâine și poimâine temperaturile scad ușor, cam cu două-trei grade și ne așteaptă precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Cel mai cald rămâne în Muntenia și Dobrogea, cu maxime de până la 8 grade, iar cel mai frig va fi în Transilvania, Crișana și Maramureș cu valori cuprinse între -3 și 3 grade Celsius.
Joi în schimb e o zi de primăvară în toată regula, maximele vor atinge chiar 14 grade în Vestul teritoriului și pe litoral și 10-11 în capitală. Așadar temperaturi extrem de plăcute, chiar de primăvară, dar cu ploaie în cea mai mare parte din țară.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dar minunea nu durează, să știți că de vineri vremea se răcește din nou, iar ploile se transformă în lapoviță și ninsoare.

Vom avea un weekend friguros cu maxime ce trec doar puțin de pragul de îngheț", a transmis Gabriela Ghizel.

Citește și: Vremea se încălzește surprinzător. Unde se vor înregistra temperaturi de primăvară?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si