Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Primele imagini de la “Survivor Romania”! Maine seara, la ora 20:00 incepe lupta intre Faimosi si Razboinici!

“Survivor Romania” are premiera la Kanal D sambata, 18 ianuarie, la ora 20:00, si va putea fi urmarit patru zile consecutiv, de sambata pana marti. Avem primele imagini de la “Survivor Romania”, cu cei douazeci de concurenti, Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor, de la primele confruntari sportive, din Republica Dominicana.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

n prima editie “Survivor Romania”, difuzata maine seara, la ora 20:00, concurentii celor doua tabere se vor duela pe traseul sportiv, intr-o confruntare fara limite. Imagini spectaculoase din cea mai dura competitie sportiva televizata, strategii bine puse la punct, adrenalina la maximum si reality suta la suta autentic, toate acestea sunt ingredientele unui show incendiar, care va tine cu sufletul la gura, in fata micilor ecrane, milioane de telespectatori.

Citeste si: Declarațiile cutremurătoare ale pompierului care i-a găsit pe cei patru copii din Timișoara carbonizați: "nu vezi nimic, doar pipăi şi calci pe ceva"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Fane Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă, declarații halucinante: "Vreau să rămân în arest!"

Citeste si: Însărcinată la 13 ani, iar tatăl copilului are 10 ani: „Nu au buletin, dar vor să fie părinți și spun tuturor că sunt căsătoriți”

Nu ratati premiera reality-ului “Survivor Romania”, maine seara, la ora 20:00, la Kanal D!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI