Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Prizonieri ruși, puși în genunchi să strige „Slava Ucraina” și să-l înjure pe Putin

Mai mulți soldați ruși au fost luați prizonieri de ucraineni și puși să strige „Slava Ucraina” și să-l înjure pe Vladimir Putin. Scena a fost filmată.

Laura Macovei,

VIDEO Prizonieri ruși, puși în genunchi să strige „Slava Ucraina” și să-l înjure pe Putin


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În înregistrarea video se observă cum eei 12 soldați ruși sunt imobilizați la pământ, în genunchi și cu mâinile legate, și strigă în cor, la îndemnul uni soldat ucrainean, „Slava Ucraina! Putin este po***ar”.

Soldații nu par a fi răniți

Sloganul lor este răsplătit cu un „Bravo!” de soldatul care a filmat scena.

Citeste si: Situație dramatică pe frontul din Ucraina! O tânără gravidă a fost ucisă cu sânge rece chiar sub ochii soțului ei

Scena a avut loc într-o pădure, dar soldații ruși nu par a avea răni vizibile. 

Zelenski susține că Rusia a efectuat 4.500 de lovituri cu rachete şi peste 8.000 de raiduri aeriene

Președintele Volodimir Zelenski susține că Ucraina continuă să se apere în fața atacurilor Rusiei, care a efectuat 4.500 de lovituri cu rachete şi peste 8.000 de raiduri aeriene.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Zelenski a anunțat în discursul său că  Ucraina  a fost ținta a 4.500 de lovituri cu rachete şi peste 8.000 de raiduri aeriene.

"Ne continuăm rezistenţa. Agresorul îşi continuă teroarea. Suntem din nou atacaţi din cer de un stol de corbi ai lor.

Citeste si: Klaus Iohannis, ședință la CSAT pe tema războiului din Ucraina

Peste 30 de drone au fost lansate în două zile. Apărătorii cerului nostru au împiedicat vulturii inamicului să pătrundă în spaţiul ţării şi au doborât 23 de drone.. În plus, racheta aeriană ghidată Kh-59, două elicoptere de atac Ka-52 şi o altă aeronavă de atac Su-25 au fost transformate în fier vechi.

În total, în această perioadă, Rusia a efectuat 4.500 de lovituri cu rachete şi peste 8.000 de raiduri aeriene. Dar ne luptăm, vom doborî mai multe", a spus Zelenski.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI