Un cumul de trairi extreme, inocenta, pasiune dar si adrenalina simtita la maximum. Asa descriu prietenii felul aparte al lui Razvan Ciobanu.

Vestea ca ar fi consumat droguri si alcool inainte sa plece din Mamaia nu a fost un soc. Designerul a mai avut, in trecut, probleme cu substantele interzise.

ALIN GALATESCU, analist vestimentar: Apropo de chestiunea cu drogurile, face parte din intimitatea lui.

Atat timp cat cineva nu este un drog dealer, adica nici unul dintre noi nu poate spune ca e un pericol pentru tine, nu avem dreptul sa facem din asta o chestiune negativa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Citeste si: Primele imagini de la cimitirul Progresul din Capitală, la priveghiul designerului Răzvan Ciobanu! E înconjurat de multe flori

La sfarsitul lunii februarie, la ultima petrecere mondena la care si-a facut aparitia, Razvan a refuzat sa dea interviu jurnalistilor. Nu mai voia sa apara in fata camerelor si parea absent, cu mintea in alta parte.

ALIN GALATESCU, analist vestimentar: A lipsit pentru ca a incercat sa gaseasca modalitati de a-si sustine bussinesul.

Lucrez cu multi designeri si stiu din interior cat de greu le e sa tina un astfel de business 2.29

De la faliment la deceptii in dragoste, Razvan a fost omul extremelor.
Eli Laslean, cea alaturi de care si-a inceput cariera in moda, isi aduce aminte, insa, de partile lui bune.

ELI LASLEAN, designer: Razvan era decent, el se bucura ca un copil de o pereche de sandale cool, de un parfum, de silueta lui la care ajunsese si era foarte mandru de asta.

Recent, Razvan Ciobanu reluase legatura cu fostul sau iubit, de care se despartise cu scandal.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si