Bucătăria este un domeniu al creației, pe care toată lumea îl poate cuceri. Fie că vorbim despre rețete tradiționale sau despre rețete de pe TikTok, fiecare devine bucătar atunci când începe să gătească.

Rețeta de trandafiri murați

Nu aduce anul, ce aduce o clipă pe TikTok. Competiția rețetelor este strânsă pe rețelele de socializare, motiv pentru care și creativitatea este pusă la încercare.

Creatorul rețetei menționează că trandafirii murați sunt buni lângă friptură.

„Și știi la ce sunt buni? La friptură. Și nu este o glumă. Luăm un borcan, punem oțet jumate, apoi completezi cu apă, cât să mai aibă loc și trandafirii, adaugi zahăr după gust, cam o lingură jumătate. O foaie de dafin. Mie îmi place foaia de dafin. Așa este rețeta, așa trebuie să faci și tu. Urmează boabele de muștar sau ghimbirul, apoi se toarnă apa clocotită", a declarat bucătarul Toma a fi rețeta trandafirilor murați.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Deliciul estival vine din Dăbuleni: Pepenii proaspeți ajung în piețele din toată țara la prețuri irezistibile

Pizza în ciuperci comparată cu prăjitura cu bulion

Ce gust au trandafirii în oțet doar bucătarul Toma știe, dar trecem mai departe la o rețetă cu adevărat ingenioasă: pizza în ciuperci. Deși rețeta sigur are succes la cei mici, pizza fără aluat sună la fel de bine ca prăjitura cu bulion.

Ambele rețete sunt inspirate din conținut video existent pe mai multe platforme sociale. Ce creații vor apărea în bucătăria românească și care vor fi gusturile culinare, în viitor, ale oamenilor, nu este clar în acest moment.

Citește și: Doi turiști americani, senzație pe Internet cu un clip cu mâncare românească: ”Am mâncat sarmale, un fel format din carne tocată de vită amestecată cu ierburi”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si