„Este anchetă de amploare în urma unui accident mortal petrecut în Maramureș. Se pare că un bărbat care și-a pierdut viața în urma tragediei a fost jefuit la fața locului. Pe lista suspecților se află inclusiv polițiștii și medicii de pe ambulanță”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Jefuit după ce a decedat într-un accident rutier

Ce sumă de bani a fost furată ne spune Claudiu Mihuț, corespondent Știrile Kanal D.

„2.500 de euro ar fi avut în buzunar victima, bani pe care îi primise de la copiii săi, care munceau în străinătate, chiar înainte de tragedie. Se pare că în momentul producerii accidentului, bărbatul avea banii în buzunar, însă, ulterior, au dispărut fără urmă. Cei care au făcut sesizarea au fost copiii victimei care, când au ajuns în România pentru înmormântare, au primit de la polițiști doar portofelul tatălui, nu și banii pe care îi avea de la ei. A fost deschis un dosar penal pentru furt în acest caz și se fac mai multe audieri pentru că oamenii legii nu exclud varianta ca inclusiv medicii de pe ambulanță și polițiștii care au intervenit la accident să fie autorii jafului. Suspecți sunt și martorii care au oprit după coliziune”, a transmis Claudiu Mihuț, corespondent Kanal D.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO: Tânăr de 20 de ani, prins cu droguri la examenul auto. El i-a dat din greșeală polițistului un pliculeţ cu un praf alb


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si