Dr. Bogdan Gavril, partenerul de viață al medicului stomatolog Marina Gavril, a revenit la vila în care locuia cu soția sa înainte de tragicul eveniment. El s-a întors din Republica Moldova, acolo unde femeia a fost înmormântată zilele trecute. Bărbatul a fost abordat de un jurnalist de la o publicație locală din Brăila. Imediat cum a văzut că jurnalistul se apropie de mașina sa și încearcă să-i adreseze câteva întrebări, văduvul doctoriței ucise a ridicat geamul portierei și s-a făcut nevăzut.

Bogdan Gavril refuză să facă declarații despre moartea soției sale.

Citește și: Declarațiile revoltătoare ale presupusului criminal din Brăila, făcute în închisoare! A pornit măcelul când doctorița a refuzat să-i trateze măseaua

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Citește și: Infracțiunile odioase care ar fi avut loc în palatul unde doctorița are cabinetul, în care ar fi implicați mai mulți bărbați dubioși! Vecinii femeii au o ipoteză șocantă: „Ascunde ceva”

Citește și: VIDEO „O minciună, o înscenare” Fiica suspectului crimei din Brăila, acuzații grave la adresa oamenilor legii. Descoperirea uluitoare făcută de un analist comportamental: „E clar”

Bărbatul a renunțat, se pare, să mai conducă mașina de lux pe care o deține, preferând să se deplaseze acum cu un autoturism mai vechi. De altfel, bolidul nici nu se mai află la vila din Brăila deținută de soții Gavril, susțin jurnaliștii de la infobraila.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si