Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | „Stâlpul lui Dorel”, uitat în mijlocul intersecției

Un stâlp de electricitate a devenit motiv de uimire pentru gălăţeni. Oamenii stau şi se miră cum de a rămas acesta în mijlocul intersecţiei. Iar şoferii care trebuie să ocolească stâlpul se gândesc că este o nouă invenţie pentru amenajarea sensurilor giratorii. Explicaţia însă este cât se poate de simplă!

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Soferii galateni il ocolesc, pietonii se uita la el cu uimire. Stalpul de electricitate ramas in mijlocul unei intersectii din cartierul Micro 39 din Galati a intrat in foclorul locului.

Zona a fost reamanajata. Garajale care inconjurau stalpul cu pricina au fost demolate, iar stalpul nu a avut nimic de suferit.  

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Un afacerit din Iași, accident grav! Analizele au scos la iveală detalii teribile: Era beat și consumase calmante în exces

Iuliana Basalic – corespondent Stirile Kanal D: Muncitorii care au efectuat lucrarile de reamenajare a cartierului au lasat acest stalp in mijlocul intersectiei.

Soferii sunt incurcati de-a dreptul si spun ca stalpul este un real pericol mai ales pe timpul noptii.

„Stalpul lui Dorel”, cum au ajuns sa-i spuna oamenii, starneste critici aprinse din partea locuitorilor din cartier, care considera ca toate lucrarile se fac in bataie de joc.
 
Desi strada a fost asfaltata iar lucrarea pare ca este incheiata, reprezentantii primariei dau asigurari ca stalpul va fi mutat in curand intrucat proiectul de modernizare a zonei este in plina desfasurare.

Citeste si: O tânără de 18 ani a murit, după ce maşina în care se afla a intrat într-un stâlp

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI