Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Suspiciuni și controverse după moartea alpinistului Zsolt Torok

Dupa ce a atins cerul cu mana de atatea ori, alpinistul Zsolt Torok s-a facut una cu vazduhul! Chiar daca moartea sa a fost accidentala, apropiatii care i-au adus astazi un omagiu privesc cu suspiciune tragedia. Pare de necrezut ca un om care a infruntat pericolul pe cele mai inalte culmi sa piara acasa, dintr-o greseala.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Calea despre care vorbea cu atata patos il facea fericit si- pana mai ieri- i-a aratat drumul inapoi spre casa. Atras de crestele inalte ale muntilor,
Zsolt Torok era el insusi un varf in fata caruia muntii pareau mici: ce s-a intamplat in Fagaras, nimeni nu isi explica.

OLGA CHILA, fosta profesoara: S-a dus in lume pana la 9 000 de metri aproape si acum la 50 de metri, asta e ceva stupid.

Peste o luna, ar fi implinit 46 de ani, multi inchinati alpinismului. Dupa ce a cucerit Everest, cel mai fericit a fost cand a cucerit Nanga Parbat, al noualea cel mai inalt varf din lume si fiecare record pe care-l dobora era, spunea el, pentru Romania.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citeste si: Trupul alpinistului Zsolt Torok a fost coborât din munte, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu

Zsolt Torok era bucuros cand impartasea cu altii dragostea pentru carari nebatatorite insa nu toti i-au inteles pasiunea.

Moartea alpinistului a fost privita cu alti ochi de cei care spun despre parcursul sau in sport ca n-a fost altceva decat teribilism.

„De cate ori moare vreun alpinist, ma bucur ca un copil care afla ca binele invinge intotdeauna în lume. Astfel, insulta adusa celor care de abia supravietuiesc ia sfarsit. Risipei de calorii, resurse, bani si narcisism, fara nici un folos i se pune cruce, a scris, pe Facebook, proprietarul unui refugiu montan din Hunedoara.

Zsolt Torok a fost gasit fara viata, in urma cu doua zile, in Muntii Fagaras. Disparitia sa a fost anuntat de femeia pe care o iubea si careia ii jurase iubire vesnica, in urma cu doar o luna. Alpinistul- considerat unul dintre cei mai buni din lume- va fi inmormantat maine, la Arad.

Citeste si: Alpinistul decedat în Făgăraş se căsătorise cu o lună înainte să moară! Soţia lui este distrusă de durere!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI