Apelul disperat la 112 a venit la ora de varf- un martor ingrozit chema salvarea pentru doua femei, atacate in centrul capitalei, in zona Tineretului. Ambele au fost injunghiate de un necunoscut, ce s-a napustit asupra lor pe trotuar, aparent fara niciun motiv.

Zeci de criminalisti au impanzit bulevardul intens circulat. Intre timp, cele doua femei injunghiate au fost luate de salvare, iar oamenii legii l-au gasit la scurt timp pe atacator si l-au retinut.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: ALERTĂ ÎN CAPITALĂ: Două femei au fost înjunghiate în plină stradă de un cetățean israelian

Cetateanul israelian- in varsta de 29 de ani- a atacat, se pare, la intamplare dupa o criza de sevraj. Individul are probleme cu drogurile si este consumator, spun autoritatile. La scurt timp dupa ce a fost retinut, barbatul a fost dus la audieri, cu mascatii.

A aparut cu fruntea sus si nu parea atins de remuscari.

Politistii au aflat ca cetateanul israelian urma sa fie expulzat din Romania. De doua saptamani ii expirase permisul de sedere.

Cele doua femei ranite in atacul sangeros au fost supuse unor interventii chirurgicale, dar au scapat cu viata.

Citeste si: Un interlop periculos din Iași a fost eliberat inexplicabil după ameninţări cu moartea şi şantaj: "A fost o neînţelegere"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si