Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Un fan acuzat că a folosit un limbaj specific regimului hitlerist, dat afară de la U.S. Open: "Tocmai a spus cea mai faimoasă frază a lui Hitler”

Un fan a fost expulzat marți dimineață de la un meci de tenis de la US Open, după ce jucătorul german Alexander Zverev s-a plâns că bărbatul a folosit un limbaj din regimul nazist al lui Adolf Hitler.

Stefania Pavel,

Un fan a fost expulzat marți dimineață de la un meci de tenis de la US Open, după ce jucătorul german Alexander Zverev s-a plâns că bărbatul a folosit un limbaj din regimul nazist al lui Adolf Hitler.

[Sursa foto: Colaj Daily Mail & CBS News]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Zverev, al 12-lea jucător, servea la 2-2 în setul al patrulea al meciului său împotriva lui Jannik Sinner, locul 6, când s-a dus brusc la arbitrul de scaun James Keothavong și a arătat spre fanul care stătea într-o secțiune din spatele arbitrului.

”Nu este acceptabil”

"Tocmai a spus cea mai faimoasă frază a lui Hitler care există în această lume", i-a spus Zverev lui Keothavong. "Nu este acceptabil". Keothavong s-a întors cu spatele și i-a cerut suporterului să se identifice, apoi le-a cerut fanilor să fie respectuoși cu ambii jucători. Apoi, în timpul schimbării, la scurt timp după ce Zverev și-a făcut servirea, fanul a fost identificat de spectatorii așezați lângă el și a fost îndepărtat de securitate. 

Citește și: EXCLUSIV- Bianca Ghelber, campioană europeană la aruncarea ciocanului: ”Am învățat sa apreciez mai mult tot ceea ce am”

Alexander Zverev- tenismen

[Sursa foto: Daily Mail]

"O remarcă denigratoare a fost îndreptată către Alexander Zverev", a declarat purtătorul de cuvânt al Asociației americane de tenis, Chris Widmaier.

"Fanul a fost identificat și escortat din stadion". Zverev a declarat după meci că a mai avut parte de comentarii disprețuitoare din partea fanilor, dar nu cu Hitler. 

”Dacă nu reacționez, cred că este rău din partea mea”

"A început să cânte imnul lui Hitler, care a fost pe vremuri. Era "Deutschland Uber Alles" și a fost puțin cam mult", a spus Zverev.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește și: Simona Halep suferă după ce nu mai este în Top 1000 WTA și ia în calcul retragerea: „A fost uzură foarte mare emoțională și mentală”

Fanul a fost identificat de spectatorii așezați lângă el și a fost îndepărtat de securitate. 

[Sursa foto: Kenny Ducey- X]

"Totuși, cred că s-a implicat mult timp în meci. Nu mă deranjează, îmi place când fanii sunt zgomotoși, îmi place când fanii sunt emoționali. Dar cred că eu fiind german și nefiind foarte mândru de această istorie, nu este un lucru grozav și cred că el stând într-unul din primele rânduri, cred că mulți oameni l-au auzit. Așa că, dacă nu reacționez, cred că este rău din partea mea".

Zverev a continuat să piardă acel set când a început să se lupte cu condițiile de umiditate, după ce Sinner a avut crampe puternice în setul al treilea. Dar Zverev și-a revenit și a câștigat setul al cincilea, încheind un meci care a durat 4 ore, 41 de minute. El va juca împotriva campionului Carlos Alcaraz în sferturile de finală. Zverev a spus că nu a fost greu să treacă peste remarca fanului.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește și: Verdictul în cazul dopajului Simonei Halep a fost amânat. Sportiva trece prin clipe grele: „E foarte dezamăgitor”

"Este pierderea lui, ca să fiu sincer, să nu asiste la ultimele două seturi ale acelui meci", a spus Zverev.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI