Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Uraganele și furtunile devastatoare au făcut ravagii în Republica Dominicană și în Siberia. Zeci de oameni au fost luați de ape

Zeci de oameni au fost luați de ape după ce capitala Republicii Dominicane a fost înghițită din cauza ploilor torențiale. Și în Siberia, uraganele au făcut prăpăd.

Maria Stiuca,

Uragane devastatoare în Siberia [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Furtunile devastatoare lovesc tot mai multe țări! În Republica Dominicană este alertă după ce ploile torențiale au inundat Capitala, iar zeci de oameni au sfârșit luați de ape. În același timp, în Siberia, uraganele au distrus totul în calea lor”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Republica Dominicană și Siberia, înghițite de ape

Străzile din Republica Dominicană s-au transformat în râuri după ce, într-o singură zi a plouat cât pentru o lună. Viiturile au măturat tot în cale, iar 21 de oameni, printre care și copii, și-au pierdut viața.
Aproape toate provinciile ţării au fost în alertă. De altfel, președintele Republicii Dominicane a declarat că au fost înregistrate cele mai abundente precipitații din istorie.

În urma ploilor, un zid de beton s-a prăbușit peste mașini în una dintre cele mai aglomerate zone ale capitalei țării. Din nefericire, 9 persoane au murit.
Inundațiile au măturat mașinile de pe șosele și au scufundat casele din partea de vest a orașului Santo Domingo. Aproximativ 13.000 de persoane au fost evacuate din calea furiei naturii.

Citește și: VIDEO- Vremea rece va fi din nou prezentă în România. Explicațiile meteorologilor

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

„Nu am putut salva nimic. Totul s-a dus. Dar sunt vie, mulțumesc lui Dumnezeu”, a mărturisit o localnică.


„S-a inundat tot aici. Patul, camera, nu puteam deschide ușa. Era cât pe ce să mă înec ieri”, a mai spus un localnic.
Furtuni au fost și în Mexic. Un bărbat din Tijuana a filmat momentul în care un fulger a lovit în apropiere de casa în care locuiește.
Bărbatul a surprins momentul întâmplător și l-a postat pe rețelele de socializare, unde s-a viralizat.
În același timp, în Siberia, uraganele au provocat dezastru.

În mai multe orașe a fost declarată a fost declarată stare de urgență după ce vântul puternic a avariat liniile electrice. Două persoane au murit, iar alte șase au fost rănite după ce rafalele au doborât copaci peste șosele. Potrivit presei ruse, vântul puternic a provocat pagube în 7 regiuni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI