Close sidebar
Close sidebar

Clarvăzătorul vedetelor a avut parte de un episod șocant: „Am rămas blocat, nu e nimic trucat. Erau spirite care se plimbau dintr-o parte în alta”

Clarvăzătorul vedetelor a declarat că a fost martorul unei scene neașteptate într-un video care a ajuns celebru. Viorel Pop a mărturisit că nimic nu este trucat.

Georgiana Balaban,

Imagini șocante din cadrul videoclipului „Ana, zorile se varsă!”.

[Sursa foto: Spynews]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit lui Viorel Pop trei spirite se plimbau  pe lângă el în timp ce se filma videoclipul „Ana, zorile se varsă”. Acesta arată că imaginile pot confirma acest lucru.

Citeste si: Un marinar român și un britanic, uciși de pirați pe o navă în Oceanul Indian

„Acum 3-4 ani de zile am fost invitat la Huşi la o partidă de vânătoare. (…) Au venit şi nişte prieteni din Bistriţa. Seara, înainte de a începe partida de vânătoare. Băieţii au gustat din băuturi şi au început să cânte. Zorile de varsă…melodia e foarte frumoasă! Nu l-am cunoscut niciodată pe Ioan Bocşa. E un om deosebit. (…) A ascultat melodia lui Ioan Bocşa (n.r. fiul) şi m-a chemat soţia.

Am rămas blocat. Nu e nimic trucat. (…) Am văzut acel suflet care se plimba dintr-o parte în alta. Ca să spun sincer, i-a dat una peste ceafă. I-a căzut şi camera video. (…) Filmarea a fost făcută în altă parte, nu în Pădurea Baciului”, a povestit Viorel Pop în emisiunea „Agenţia VIP”, potrivit Spynews.

Citeste si: Ce mesaj șocant a lăsat elevul care s-a prăbușit de pe clădirea groazei

Întâmplare bizară în pădure

Cântărețul care a interpretat „Ana, zorile se varsă” este Ioan Bocșa. El este din Oarda de Jos, Alba. Ioan este un îndrăgit solist de muzică populară românească și folclorist de excepție, care își manifestă interesul pentru acest domeniu plin de resurse inepuizabile, încă din 1994. Pe atunci, Bocșa era conferențiar universitar, la Academia de Muzică „Gheorghe Dima”, din Cluj-Napoca, unde activează și în prezent.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Halloween sub semnul întrebării la Bran. Petreceri anulate

Solistul Bocșa face parte din generația de folcloriști autentici pe care zona Ardealului ne-a dăruit-o și din care fac parte, de asemenea: Aurel Tamaș, Mariana Anghel, Veta Biriș, Sava Negrean, Drăgan Muntean sau Nicolae Furdui Iancu.

Spirite pe lângă Ioan Bocșa în timp ce interpreta „Ana, zorile se varsă!”.

[Sursa foto: Spynews]

Clipul video „Ană, zorile se varsă” este, pe de o parte, o mărturie a sondărilor documentare folclorice autentice, iar, pe de alta, o dovadă de adâncă prețuire a acestora, prin interpretarea ireproșabilă pe care ne-o oferă solistul.

Citeste si: CITEȘTE: Istoria castelul BRAN și mitul contelui DRACULA

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI