”A spus că va fi vaccinat, a luat această decizie şi aşteaptă până când vor fi finalizate formalităţile”, a spus purtătorul de cuvânt, citat de site-ul Rossia 1.

Rusia a lansat în luna decembrie un program de vaccinare voluntară cu vaccinul Sputnik V, fabricat în ţară, începând cu grupurile cele mai vulnerabile.

Începe vaccinarea împotriva Covid-19 și în Rusia

Persoanele cu vârste de peste 60 de ani vor putea să se înscrie de luni pentru vaccinare, a anunţat duminică primarul Moscovei, Serghei Sobianin, la o zi după ce Ministerul Sănătăţii a anunţat că vaccinul a fost aprobat pentru a fi folosit în cazul persoanelor vârstnice, în urma unui studiu clinic separat.

vladimir putin se vaccinează împotriva covid-19
Putin - președintele Rusiei.[Sursa foto: google]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Preşedintele Putin, în vârstă de 68 de ani, a declarat anterior că vaccinul rus este eficace şi sigur şi că nu vede niciun motiv să nu fie vaccinat, acesta adăugând că aşteaptă până când vaccinul va fi disponibil.

Citeste si: Fiica presedintelui Rusiei si-a facut vaccin anti coronavirus! Vladimir Putin: "Rusia a dezvoltat primul vaccin"

De la începutul pandemiei de coronavirus în Rusia, Putin a lucrat cea mai mare parte a timpului de la distanţă, participând la întâlniri prin videoconferinţe şi având întâlniri limitate.

Citeste si: Vladimir Putin vrea să testeze vaccinul anti-covid chiar pe fiica sa

Preşedintele rus a spus, în luna august, că una dintre fiicele sale a participat la un studiu clinic pentru vaccin şi că s-a simţit bine ulterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si