Close sidebar
Close sidebar

Preşedintele rus Vladimir Putin va fi vaccinat împotriva Covid-19 cu vaccinul Sputnik V

Preşedintele rus Vladimir Putin va fi vaccinat împotriv Covid-19 cu vaccinul Sputnik V, a anunţat duminică purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, la postul public de televiziune, transmite Reuters.

Georgiana Balaban,

Vladimir Putin se vaccinează împotriva Coronavirus. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”A spus că va fi vaccinat, a luat această decizie şi aşteaptă până când vor fi finalizate formalităţile”, a spus purtătorul de cuvânt, citat de site-ul Rossia 1.

Rusia a lansat în luna decembrie un program de vaccinare voluntară cu vaccinul Sputnik V, fabricat în ţară, începând cu grupurile cele mai vulnerabile.

Începe vaccinarea împotriva Covid-19 și în Rusia

Persoanele cu vârste de peste 60 de ani vor putea să se înscrie de luni pentru vaccinare, a anunţat duminică primarul Moscovei, Serghei Sobianin, la o zi după ce Ministerul Sănătăţii a anunţat că vaccinul a fost aprobat pentru a fi folosit în cazul persoanelor vârstnice, în urma unui studiu clinic separat.

Putin- președintele Rusiei.
[Sursa foto: google]

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a fost prinsă de 400 de ori la furat din magazine își mai poate face cumpărăturile doar în 3 locuri din 3.200 km pătrați- antena3.ro

Preşedintele Putin, în vârstă de 68 de ani, a declarat anterior că vaccinul rus este eficace şi sigur şi că nu vede niciun motiv să nu fie vaccinat, acesta adăugând că aşteaptă până când vaccinul va fi disponibil.

Citeste si: Fiica presedintelui Rusiei si-a facut vaccin anti coronavirus! Vladimir Putin: "Rusia a dezvoltat primul vaccin"

De la începutul pandemiei de coronavirus în Rusia, Putin a lucrat cea mai mare parte a timpului de la distanţă, participând la întâlniri prin videoconferinţe şi având întâlniri limitate.

Citeste si: Vladimir Putin vrea să testeze vaccinul anti-covid chiar pe fiica sa

Preşedintele rus a spus, în luna august, că una dintre fiicele sale a participat la un studiu clinic pentru vaccin şi că s-a simţit bine ulterior.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI