Close sidebar
Close sidebar

Volvo vrea sa produca masina "anti-moarte": "Pana in 2020 acest vis va deveni realitate" - Va avea niste super dotari!

Suedezii de la Volvo sunt recunoscuti pentru faptul ca masinile produse de ei sunt extrem de sigure, dar acest lucru nu este de ajuns pentru inginerii de acolo care vor sa faca un autoturism care te protejeaza complet de moarte si asta foarte repede, pana in 2020.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei de acolo au declarat ca desi pare greu, acest lucru va fi realizabil dupa ce toate modelele produse de Volvo vor avea incorporate niste functii noi ce sporesc la maximum protectia. Testele facute pana acum si rapoartele care arata cate persoane au murit, dar si modul in care au facut-o, i-a ajutat pe suedezi sa isi perfectioneze modelele.

Functiile care vor fi imbunatatite sau adaugate sunt urmatoarele

Controlul adaptat la pericole- exista si acum implementat pe modelele Volvo, dar acesta va fi perfectionat. Senzorii detecteaza restul participantilor la trafic si te poate ajuta sa setezi viteza maxima de deplasare a autovehiculului. Acest sistem poate fi operat de catre "pilotul automat" si te fereste de pericolele aflate pe drum.

Mentinerea pe sensul de mers-
Masinile vor avea instalate camere care vor detecta marcajele de pe drum si vor ajuta masina sa nu ajunga pe contrasens.

Evitarea impactului- Camerele instalate la bord vor detecta orice fel de obstacol de pe drum si masina va frana automat atunci cand soferul nu face acest

lucru. Acest sistem nu va putea fi dezactivat si, daca nu vor evita total, cel putin vor limita viteza si impactul in timpul unui accident.

Detectarea pietonilor-
Orice masina Volvo va avea aceasta functie si va putea sa observe din timp orice persoana care traverseaza neregulamentar si va frana instant atunci cand masina se va apropia la o distanta necorespunzatoare de aceasta.

Detectarea animalelor de dimensiuni mari-
Aceasta functie te va ajuta atunci cand un animal de dimensiuni mari: caine, cal, vaca, caprioara etc.
va aparea in drum, masina va frana brusc pentru a salva viata animalului si pentru a nu iti pune integritatea masinii in pericol.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI