Close sidebar
Close sidebar

Vulpița și Viorel răpuși de COVID-19. Cuplul Stegaru a intrat în carantină

Vulpița și Viorel răpuși de COVID-19. Cuplul Stegaru a intrat în carantină. Cei doi au anunțat că sunt pregătiți de orice și au transmis că și-au făcut bagajele pentru a pleca la spital.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vulpița și Viorel de la Blăgești sunt răpuși de COVID-19. Cuplul Stegaru a declarat că se află în carantină. „Mi-am luat pijamalele și sunt pregătită să merg la spital!” a transmis Veronica Stegaru.

Vestea conform căreia Viorel și Vulpița au coronavirus a fost dată chiar de Mirela Vaida. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1 a declarat că soții din Vaslui au fost depistați cu COVID-19.

Citeste si: El este fratele Biancăi Comănici de la „Puterea Dragostei”. Va fi noul concurent al sezonului trei

Citeste si: Amenzi de cinci ori mai mari pentru șoferi. Legea a intrat în vigoare

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Focar de coronavirus într-un spital important din România

Mirela Vaida a menționat faptul că și un reporter care o însoțea pe Vulpița și pe soțul ei a fost depistat cu coronavirus. Prezentatoarea TV și-a făcut și ea testul COVID-19, însă a ieșit negativ. Mirela susține că aşteaptă rezultatele testelor finale pentru a fi sigură că totul este în regulă.

Vulpița și Viorel răpuși de COVID-19. Cuplul Stegaru a intrat în carantină

„Chemăm firmele de specialitate care să facă o dezinfecție. Noi am întocmit o listă cu toți cei care merg în mod frecvent cu ei la filmare și vor fi testați. Vreau să spun că deși eu nu am intrat în contact direct cu ei mi-am făcut testul rapid, care a ieșit negativ.

Acum aștept și testul celălalt”, a declarat Mirela Vaida, potrivit a1.ro.

Vulpița și Viorel de la Blăgești au fost depistați cu COVID-19 după o vizită în Vaslui. Se pare că cei doi nu au prezentat niciun simptom, însă echipa „Acces Direct” le-a făcut câte un test și a ieșit pozitiv. „Veronica s-a întors de la Blăgești. A plecat din București, aici unde erau mereu supravegheați. La noi se respecta cu strictețe toate regulile impuse. (…) Veronica nu a făcut febră, iar soțul ei s-a simțit bine. Pentru ca lucrurile să fie foarte clare, producătorii de la Acces direct s-au gândit să le facă un test, iar acesta a ieșit pozitiv la soții Stegaru”, a mai precizat Mirela Vaida.

Antena 1 a ținut să ofere și un comunicat oficial: „Doi invitați și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați în urmă cu puțin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare urmând ca de mâine emisia să își urmeze cursul firesc.

Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct.

A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție, atât în platou, cât și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți.”.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Când ar putea fi organizate nunți cu un număr mare de invitați?

Ce se întâmplă cu Vupița în aceste momente

Mirela Vaida a transmis în cadrul emisiunii TV că soții Stegaru nu sunt nici acum conștienți de faptul că rezultatul testelor lor au ieșit pozitive. Vulpița și Viorel au făcut dezvăluiri în izolare. Cei doi s-au filmat în timp ce își făceau bagajele pentru a merge la spital. „Eu mă simt foarte bine, ok! A zis cei de la spital să sunăm noi dacă este vreo problemă, dacă vomităm...!” a replicat Viorel Stegaru, zâmbind.

Cuplul Stegaru a încheiat prin a transmite că pregătesc o mare supriză. „Să rămâneți cu ochii pe noi!”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI