Close sidebar
Close sidebar

„Vulturii de noapte” sustin cea mai iubita echipa din Turcia! Vezi cum s-au imbracat Kirita, Cazacu si Slav la intalnirea suporterilor lui Fenerbahce Istanbul!

Se pare ca „Vulturii de noapte” sustin cea mai iubita echipa din Turcia, Fenerbahce Istanbul.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Prezentatorii emisiunii „Vulturii de noapte” sustin cea mai iubita echipa din Turcia. Giani Kirita, Catalin Cazacu si Victor Slav au fost invitati, in week-end, sa participe la o reuniune a fan-club-ului Fenerbahce din Bucuresti.

„Vulturii de noapte” sustin cea mai iubita echipa din Turcia. Au purtat costume inchise la culoare

Intalnirea a avut loc la un hotel de 5 stele, iar „Vulturii de noapte” au venit imbracati elegant, in costume inchise la culoare. Daca Cazacu a imbracat un tricou negru pe sub sacou, Kirita si Slav au preferat sa poarte camasi albe.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Vulturii de noapte” sustin cea mai iubita echipa din Turcia. Kirita a fost rivalul lui Fenerbahce

E clar ca „Vulturii de noapte” sustin cea mai iubita echipa din Turcia. Giani Kirita a fost rivalul celor de la Fenerbahce in perioda in care a jucat in Turcia. In 2010, el a devenit campion in Tara Semilunii cu Bursaspor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI