Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Weekend plin în cherhanalele din Constanța

Turiștii care au vizitat litoralul în acest weekend au ales cherhanalele, iar timpul de așteptare pentru o masă a fost chiar și de patru ore. Scrumbia și crapul au fost printre cele mai comandate preparate

Redactia Stirile Kanal D,

Weekend plin în cherhanalele din Constanța

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Temperaturile de peste 15 grade i-au adus pe turiști pe litoralul românesc. Mulți au ales să meargă la cherhanale, încă de la deschidere, pentru a se bucura d e diferite gustări. De la platouri cu icre, calamar, midii pane și pește afumat, apoi apetitutul clienților s-a deschis și pentru ciorbele pescărești.

Citește și: VIDEO- Vita Black Angus, pe placul românilor

Cherhanalele au fost luate cu asalt de turiști

Reporter: ”Ce v-ați comandat?”

Turist: ”Storceag. Am mâncat și săptămâna trecută, este bun și foarte bine făcut.”

Românii nu au putut să plece fără să mânănce ciorbă. Bucătarii au pregătit oale întregi, pentru a ajunge la toți doritorii.

Citeste si: Când vor primi pensionarii restul de bani din pensiile recalculate greșit. Anunțul făcut de Casa Națională de Pensii Publice- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Hotelurile din toată lumea și-au dezvăluit cele mai nebunești comenzi la room service: Un turist a cerut o cadă plină cu apă Evian- antena3.ro

Bucătar: ”Am pregătit 100 de litri de borș de pește, 50 de litri de perișoare din carne de pește, storceagul din sturion 50 de litri și saramura dobrogeană 40 de litri.”

La orele prânzului, restaurantele erau pline de turiști

La felul doi, scrumbia a fost vedeta. Pe plită sau prăjită, asezonată cu mujdei, lămâie și nelipsita mămăliguța. Nici crapul de baltă nu a lipsit de pe mese.

Reporter: ”Ce ați comandat?”

Turist: ”Crap prăjit, care e specialitatea casei, noi pentru asta venim.”

Pentru a gusta aceste preparate, majoritatea turiștilor au fost nevoiți să aștepte cu orele pentru o masă liberă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI