Close sidebar
Close sidebar

Zeci de romani dintr-un sat sibian au reusit sa puna pe jar autoritatile din Suedia. Motivul pentru care autoritatile nu vor sa ii mai vada pe strazile lor

Au visat la un trai mai bun si l-au gasit in Suedia, doar ca scandinavii nu s-au prea bucurat sa-i vada pe strazile lor. Zeci de romani dintr-un sat sibian au reusit sa puna pe jar autoritatile straine, care cauta acum solutii pentru ca oaspetii lor sa se întoarca de unde au venit. Deocamdata, un singur lucru i-a alungat!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Coroanele suedeze i-au transformat in regi! Ai nostri-s peste tot in Stockholm, la colt de strada, in usile restaurantelor, in gari si in caravane, ii recunosti de la o posta: cu mana intinsa, asteapta ca mila suedezilor sa se transforme in bani!

Imaginile care ii surprind, la cersit, au fost difuzate- anul trecut- la postul national din Suedia. Au starnit revolta unora, si compasiunea altora!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Desi multi ar fi dat fara sa clipeasca viata din Romania pe cea din regat, socoteala din targ nu s-a potrivit cu cea de-acasa!

Dupa ce le-au dat de mancare, le-au oferit adapost, ba chiar si bani sa isi cumpere masini, suedezii se dau de ceasul mortii ca sa-i trimita pe musafirii nepoftiti acasa.

O delegatie scandinava a ajuns, zilele acestea, aici, in satul Netus.

Strainii vor sa-i ajute pe ai nostri, doar-doar nu se mai urca in avion. Pentru inceput, au impartit ajutoare. Pachetele gratuite nu au potolit insa dorul de Suedia.

Localnicii s-ar intoarce oricand printre nordicii cu par balai... Doar frigul ii cam sperie!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI