Close sidebar
Close sidebar

Zeci de turisti romani, blocati pe aeroportul din Portugalia de doua zile. Premierul Tudose l-a revocat pe consulul Romaniei de la Lisabona si ii va ajuta pe oameni sa vina acasa

Turistii romani blocati pe aeroportul din Lisabona de mai bine de 48 de ore se vor intoarce acasa. Premierul Mihai Tudose a luat legatura cu ei si le-a promis ca va trimite o aeronava sa-i repatrieze.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din cauza acestei situatii, Mihai Tudose a decis si revocarea consulului de la Lisabona, care se va intoarce de urgenta in tara.

Peste 70 de turisti romaani au stat doua zile pe aeroport, dupa ce aeronava s-a defectat, iar compania nu a gasit solutii pentru a-i aduce acasa.

Premierul Mihai Tudose a decis, luni, revocarea consulului Romaniei de la Lisabona, Alina Dociu, dupa ce aceasta nu a gestionat corespunzator problema turistilor romani blocati acolo de mai bine de doua zile, timp in care zborul lor a fost anulat de doua ori.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

De asemenea, prim-ministrul a intervenit si a spus ca ii va ajuta pe romani sa se intoarca acasa.

Noi probleme pentru grupul de turisti romani blocati in aeroportul din Lisabona, Portugalia.

Cei 35 de turisti care ar fi trebuit sa revina duminica noaptea in tara sunt inca in Portugalia, dupa ce compania aeriana TAP Portugal a anulat si al doilea zbor, fara sa le dea explicatii, spun oamenii.

Intr-un final, turistilor li s-a spus ca aeronava ar avea probleme tehnice si din acest motiv nu ar putea decola.

Oamenii au indurat lipsa apei, oboseala si spun ca se simt umiliti.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI