Close sidebar
Close sidebar

Zi istorica in Costinesti. Ce s-a intamplat azi la mare e de domeniul fantasticului

N-a vazut Costinestiul nici in perioada sa de glorie atatia oameni cati s-au inghesuit, astazi, pe plaja statiunii! Nisipul si marea au aratat ca in zonele suprapopulate din China.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

21 iulie ar putea ramane in cartile de istorie ca "Batalia pentru nisip de la Costinesti"! Oastea de turisti era, la ora 9, IMPOSIBIL de cuprins cu privirea!

Chemarea au simtit-o multi inca de la ivirea zorilor, cand sezlongurile rezervate deja cu o zi in urma, incepeau sa umple plaja. Dupa o ora, turistii s-au trezit om langa om, dar pofta de soare si de apa i-a facut rapid sa uite de lipsa de intimitate!


Explicatia pentru aglomeratie e simpla: supranumita "statiunea tinerilor", Costinesti a ajuns sa fie preferata si de cei care au trecut de perioada in care chefuiau pe banii parintilor! In cazul lor insa... distractia e direct proportiala cu grijile.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro


Bogdan Pintilie comerciant hidrobiciclete-

Faci o mica mare avere intr-o astfel de zi: in jur de 20-30 hidro, barci cu motor, caiacuri.
Cat costa o hidrobicicleta?
40 lei ora+ gara

Merge treaba?

Merge foarte bine!
Ce masina iti cumperi la final de sezon?

 

Daca da Dumnezeu si ma ajuta, un Golf 5! ntie.

Se asteapta un week-end plin pe litoral. In Costinesti, de exemplu, aproape toate locurile de cazare au fost ocupate!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI