Close sidebar
Close sidebar

1.500 de lei, atat cerea un medic cardiolog din Iasi spaga pentru o operatie pe cord.

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA) fac, marti, trei perchezitii la un cabinet medical si la doua locuinte ale unui medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare Iasi suspectat ca ar fi cerut bani pentru efectuarea operatiilor. Sumele cerute sunt cuprinse intre 1.000 – 1.500 de lei, procurorii suspectand ca doar in ultimele doua zile, medicul ar fi pretis si primit bani de la sase persoane.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unui comunicat de presa al DGA, lucratorii Serviciul Judetean Anticoruptie Iasi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi, efectueaza trei perchezitii la un cabinet medical si la doua locuinte ale unui medic suspectat de savarsirea unor infractiuni de coruptie.

"In cauza exista probe certe ca, in cursul zilei de ieri (luni – n.r) si astazi (marti – n.r), medicul vizat a pretins si primit cu titlu de mita, de la un numar de sase persoane, diferite sume de bani pentru conditionarea actului medical", anunta DGA. Procurorii mentioneaza ca cercetarile continua pentru probarea intregii activitati infractionale. Surse judiciare au precizat ca medicul vizat este din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Iasi, iar sumele pretinse se incadreaza intre 1.000 si 1.500 de lei, pentru efectuarea operatiilor pe cord.

In ultimele doua zile, sumele cerute se ridica la 1.500 de euro.

Citeste si: Nuntă cu 1.200 de invitați în Maramureș! Cum au reacționat internauții după ce evenimentul a ajuns viral pe TikTok: „Am zis că e filmare de la Beach Please”- kanald.ro

Citeste si: Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei- wowbiz.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI